Futbol, UE Avià

La primera de les onze finals de l’Avià acaba amb derrota (4-2)

La primera de les onze finals de l’Avià acaba amb derrota (4-2)

No ha pogut ser. L’estrena de Xavi Díaz com a primer entrenador no ha estat la millor i l’equip suma una nova derrota quan els punts són més necessaris que mai. Els d’Avià han perdut aquesta jornada per 4 a 2 contra el Sant Cugat, un equip de mitja taula i agreuja el patiment berguedà. La propera oportunitat de sumar serà en un partit directe, contra el Tona, on el factor camp els afavorirà.

La primera part va ser absolutament dels avianesos, que sortien forts i amb ímpetu. Dominaven i generaven ocasions molt aviat, com la de Miki López al minut 5. El partit es va mantenir de la mateixa manera la major part del període si bé el cansament va fer que el joc s’igualés cap el minuts abans del descans. Va ser aleshores, al minut 38, que els locals van encertar la primera ocasió clara que van tenir i obligaven als avianesos a remuntar a la segona meitat.

DSC_0258Aquest avantatge local inesperat va fer efecte en la moral dels berguedans que es mostraven menys precisos que a la primera meitat. El segon gol dels santcugatencs arribava amb poca part disputada fruit d’un error. El partit adoptava una dinàmica difícil pels de Xavi Díaz posseïts per la desconfiança tot i que els locals no encertaven més ocasions. El 3 a 0 arribava al minut 70, tot i que Miki López el responia ràpidament i donava un bri d’esperança als avianesos. No obstant això el Sant Cugat remataria el partit amb el quart gol que sentenciava la victòria local. Miki López firmava el doblet amb un darrer gol a pocs segons pel desenllaç.

El post partit: Sant Cugat Esport 4 – 2 Avià

xavi-diazXavi Díaz Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Vam competir molt els primers minuts cosa que demostra que l’equip té qualitat. La desconfiança generalitzada en va fer cometre errors que ens van passar factura. Hem de ser madurs per superar aquesta mala situació i sobre tot creure en nosaltres mateixos. La propera setmana tenim una final vital contra el Tona i és molt important que ens emportem els tres punts.”

FOTO: Els jugadors de l’Avià durant el partit anterior / Aleix Camprubí

Primera Catalana Sant Cugat Esport Xavi Díaz

Comentaris