Futbol

El Consell Comarcal proposa una rebuda institucional al futbolista Toni Fuidias, guanyador de la Champions juvenil amb el Reial Madrid

El Consell Comarcal proposa una rebuda institucional al futbolista Toni Fuidias, guanyador de la Champions juvenil amb el Reial Madrid

El Berguedà té un nou campió d’Europa. És el futbolista Toni Fuidias, porter del Reial Madrid, que aquest agost s’ha proclamat campió de la UEFA Youth League, la Champions juvenil. Fuidias ha estat una peça clau del conjunt blanc en el camí fins a alçar la copa: va ser el porter titular als vuitens de final, contra la Juventus de Torí, i a les semifinals, contra el Red Bull Salzburg.

El porter de Berga és una dels grans talents de la cantera merengue i s’ha dividit la participació a la Youth League amb l’altre porter del juvenil, Luis López, que va disputar els quarts de final, contra l’Inter de Milà, i la gran final, contra el Benfica portuguès. La consecució de la UEFA Youth League se suma a la fita d’haver estar convocat pel primer equip madridista en diverses ocasions, i aquests èxits no han passat desapercebuts des de la comarca.

El Consell Comarcal del Berguedà ha adreçat una carta al jove futbolista per felicitar-lo pel recent campionat d’Europa. A la carta -signada pel president comarcal, Josep Lara, i pel conseller d’esports, Abel Garcia-, l’ens assegura que “és un veritable orgull tenir un ambaixador berguedà” com Fuidias, i el convida a una rebuda institucional a la seu del Consell, tant bon punt el futbolista torni a ser a la comarca.

Reial Madrid toni fuidias UEFA Youth League

Comentaris