Futbol

L’Escola de Futbol de Gavà s’endú el torneig de futbol base amb el millor cartell de la història de Berga

L’Escola de Futbol de Gavà s’endú el torneig de futbol base amb el millor cartell de la història de Berga
La foto dels campions, l'EF Gavà, amb Lluís Toran, president del club organitzador, el CE Berga. CE BERGA

Fins a quatre equips professionals prometien un diumenge farcit de bon futbol formatiu al camp municipal de Berga. Barça, Espanyol, Osasuna i Girona. I a aquests quatre, s’hi sumava el bo i millor del futbol base català. Doncs bé, al final, ni Barça ni Espanyol ni Osasuna ni Girona: el campió del 7è Torneig Ciutat de Berga és l’Escola de Futbol de Gavà.

Els gavanencs van culminar un torneig per emmarcar derrotant el FC Barcelona a la gran final per 2 a 0. En fase de grups van passar de ronda juntament amb el Girona i van eliminar el Joanenc, el Gimnàstic de Manresa i el Vila Olímpica. A quarts es van desfer d’una pedrera professional com l’Osasuna; i a semifinals, del botxí de l’Espanyol: l’Aqua Hotel de Pineda de Mar.

En clau local, el club amfitrió, el CE Berga, va participar-hi amb dos equips. El ‘B’ va quedar enquadrat al grup 1, juntament amb OAR Vic, Pradenc, Barça i Aqua Hotel. Aquests dos darrers equips van ser els classificats pels quarts. L’equip ‘A’, en canvi, va quedar enquadrat al grup 4, amb Osasuna, Montecarlo, Natació Terrassa i Torreforta. Els navarresos i la UD Montecarlo van ser els millors.

Ja a quarts, EF Gavà, Barça, Montecarlo i Aqua Hotel es van desfer d’Osasuna, Manresa, Girona i Espanyol, respectivament. A les semifinals, dos partits vibrants amb resultat idèntic, 4 a 3, van donar el bitllet per a la final a Barça i EF Gavà, deixant a les portes a Montecarlo i Aqua Hotel.

El torneig Ciutat de Berga ha reunit novament més de 200 futbolistes en edat benjamí. La fase final de la competició es va disputar al llarg de tot el diumenge i va reunir equips de primera línia del futbol formatiu i clubs de la Catalunya central que apunten maneres, com el Berga, el Pradenc, el Joanenc o l’OAR Vic, entre d’altres.

CE Berga Futbol base Torneig Ciutat de Berga

Comentaris