General

El CB Puig-reig ja només mira amunt (69-59)

El CB Puig-reig ja només mira amunt (69-59)

El CB Puig-reig cada cop mira menys a la part baixa de la taula, i ara ja comença a fixar-se només en la zona mitja-alta, també ajudat per altres resultats. L’equip ha sumat una nova victòria aquest cap de setmana contra un rival de la part alta, el CB Castellbisbal B, per 10 punts de diferència, 69 a 59.

L’equip va començar ficat en el partit, agafant un avantatge de 6 punts, però els visitants el van contrarestar a l’equador del temps i van acabar el parcial 7 per sobre, 20 a 13. En el segon, el Puig-reig torna a apropar-se, però el rival segueix per davant al descans, a causa del mal moment de la defensa local, 4 punts per sobre, 25 a 29.

A la represa, l’equip intensifica la defensa i aconsegueix retallar la diferència ben aviat. D’aquesta manera, també amb l’ajuda dels interiors a banda i banda del camp, els verds arriben 1 per sobre al darrer període, 49 a 48. El darrer temps va estar clarament dominat pels de casa, que van continuat intensos i aguantant les embranzides del Castellbisbal. Els exteriors van entrar en joc, assistint per als de dins i anotant des de fora. Al final, gràcies a la bona gestió dels nervis, el Puig-reig va sentenciar el partit de 10 punts, per aquest 69 a 59.

D’aquesta manera, l’equip és ara 8è classificat, amb 11 victòries en 21 partits, i encara un enfrontament pendent. De cara a la jornada vinent, partit a Abrera contra qui és el 12è classificat, amb 8 victòries.

Pep Manent Entrenador CB Puig-reig

“Després de jugar una de les millors primeres parts de la temporada -la setmana passada contra els tercers-, l’equip ha sortit molt confiat i ha començat guanyant. Els primers canvis han fet baixar molt el nivell defensiu. Aleshores, l’equip ha anat treballant amb esforç per tornar a posar-se per davant, en bona mesura gràcies a un bon inici del tercer quart. Gràcies a l’encert hem pogut anotar molt en els dos darrers parcials, per guanyar a un rival de la part alta”.

Marc López Jugador CB Puig-reig

“Hem jugat un enfrontament molt igualat. La zona ens ha ajudat a seguir dins del partit. Gràcies a la millora defensiva de la segona part, ens hem endut la victòria”.

cbpuigreig2FOTO: Partit del Puig-reig d’aquest cap de setmana. Cedida Facebook CB Puig-reig

 

Comentaris