Futbol

Berga acull aquest febrer el torneig de futbol base amb millor cartell de la història de la ciutat

Berga acull aquest febrer el torneig de futbol base amb millor cartell de la història de la ciutat
Partit entre el Berga i el Barça, durant la cinquena edició del torneig Ciutat de Berga. CE BERGA

Arriba la setena edició del torneig de futbol base Ciutat de Berga i ho fa amb un cartell de luxe. El certamen, de categoria benjamí, es disputarà diumenge 23 de febrer, de 9 del matí a 7 de la tarda, i acollirà fins a quatre clubs amb una estructura professional: el FC Barcelona, l’Espanyol, el Girona i l’Osasuna. A aquests quatre equips s’hi afegiran 14 equips de Preferent i Primera Divisió i els dos equips de Segona que al gener van passar la fase prèvia.

Un any més l’organitzador del torneig és el Club Esportiu Berga. El seu coordinador, Sergi Torrabadella, ha assegurat a l’Aquí Berguedà que és “el millor cartell que hi ha hagut mai en un torneig de futbol base a la ciutat”. En total, la cita atraurà 20 equips de renom, més de 200 futbolistes i prop de 2.000 persones entre el públic.

Per acollir tot aquest gruix de persones, el Club Esportiu Berga també prepara diverses activitats paral·leles al torneig. Entre d’altres, hi haurà jocs inflables a la zona del camp de futbol i fotògrafs per divertir els més petits. Durant tota la jornada també hi haurà servei de bar, al mateix camp de futbol.

CE Berga Club Esportiu Berga Futbol Futbol base sergi torrabadella torneig Torneig Ciutat de Berga

Comentaris