Handbol

Merescut empat de l’Handbol Berga en un gran partit contra el segon (25-25)

Merescut empat de l’Handbol Berga en un gran partit contra el segon (25-25)

L’Handbol Berga segueix fent passos cap a la permanència, i manté la ratxa de bon joc i bons resultats. L’equip va tornar a demostrar que a casa és un equip molt complicat, i va acabar empatant a 25 contra el Sant Esteve de Palautordera B, el segon classificat de la competició.

L’equip va sortir amb una defensa 5-1 amb un avançat que no permetia espais a la seva esquena, que ha funcionpons1at en bona part del partit. D’aquesta manera, l’inici va estar anivellat, però amb els minuts la defensa va perdre contundència i ja no tancava tan bé com a l’inici, cosa que permet al Sant Esteve agafar un avantatge de 2 gols. Tot i això, el Berga es posa les piles en atac, amb decisió, recuperant pilotes -en bona mesura gràcies a l’avançat- i tirant alguns contracops, per seguir al partit i tornar a posar-se algun moment per davant. Amb els canvis, la línia és la mateixa: es comença tancant molt bé, però amb el pas dels minuts es deixen alguns espais i no és tan contundent, alhora que l’atac perd lucidesa. De totes maneres, l’equip segueix mantenint-se al partit fins als minuts finals de la primera meitat on, entre el cansament i una exclusió, el rival s’escapa de 3, 12 a 15.

defensa1

A la represa, el partit segueix la mateixa línia, amb els verd-i-vermells patint per seguir al partit, amb alts i baixos, però amb un rival que no aconsegueix matar el duel. El Sant Esteve agafa un lleuger avantatge des del principi, i el Berga va tota l’estona a remolc i gràcies a les recuperacions i el domini del temptrave1s, tirant contracops quan cal i jugant llarg quan l’equip ho necessita, a través de jugades individuals. En aquest tram, l’equip perdona alguns xuts que podrien haver estat molt valuosos, en bona mesura també per aturades del porter rival i, a més, torna a presentar problemes per tancar la defensa i el rebots a la seva porteria. En els darrers minuts, doncs, el partit segueix totalment viu, amb el Berga a 1 gol. D’aquesta manera, tot i algunes decisions arbitrals dubtoses, i esperonat per l’afició, l’equip aconsegueix empatar el partit a 24, el que ja semblava una proesa i, tot i que el Sant Esteve es torna a avançar, els berguedans tiren de cor, sense oblidar el cap, i aconsegueixen el gol que dóna un punt a l’equip, a través d’un penal sobre Verdaguer, picat pel mateix. L’equip acaba d’assegurar l’empat en defensa i afronta l’última possessió sense por i, després d’aquesta, tot i que potser quedaven alguns segons, l’àrbitre xiula el final.

verdaguer2

Amb aquest nou punt contra un equip de la part alta, els berguedans segueixen mirant el descens amb distància, ara 10ns amb 14 punts. El desplaçament de la jornada vinent serà a contra un rival molt directe, ja que és l’11 classificat amb 12 punts, el CH Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat B.

tempsmort2

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Ha sigut un partidàs, ha sigut brutal. Hi ha hagut algunes errades en atac en moments puntuals que ens han privat de la victòria. Podem estar molt contents per treure un punt contra aquest equip. Havíem parlat de fer una 5-1, però no gaire profunda, per no deixar espais a darrere, i ens ha sortit bastant bé, sobretot a la segona part, on hem mantingut el nivell físic i ells l’han baixat. Crec que, al final, el temps no estava exhaurit, crec que quedaven 20 segons, però ha sigut políticament correcte”.

subiretallokJordi Subirana Jugador Handbol Berga

“Hem fet un molt bon partit, tant en defensa com en atac. Hem sabut controlar els moments que al principi de la lliga sortíem del partit, i al final hem tingut fins i tot l’opció de guanyar. Portem uns partits que estem jugant molt bé, tots sumem i fem pinya. Aquest era un rival complicat, que juga molt bé i podria estar primer. M’he trobat bé i he tingut molt bones sensacions, després d’un mes pràcticament sense jugar”.

final3

El Cadet segueix a la part alta

El cadet segueix recuperant bones sensacions i aquest cap de setmana s’ha imposat al camp del Vic, per 22 a 28. Els berguedans són ara 3rs, amb 26 punts, a l’espera d’alguns resultats, i prepararan la visita del Poblenou, un rival molt directe ja que és el 4t, amb 23 punts, i dos partits menys.

FOTOS: Aleix Camprubí.

Berga Handbol handbol berga jordi subirana quico sanz sant esteve de palautordera

Comentaris