Muntanya

Cartell de luxe per al campionat de Catalunya de vertical trail d’aquest diumenge a Sant Jordi de Cercs

Cartell de luxe per al campionat de Catalunya de vertical trail d’aquest diumenge a Sant Jordi de Cercs
La presentació de la prova, aquesta setmana, a l'Ajuntament de Cercs. CEDIDA

El primer campionat de Catalunya de vertical trail apunta alt. Serà aquest diumenge, 25 de juliol, a Sant Jordi de Cercs i reunirà alguns dels millors corredors del país i, fins i tot, esportistes de referència a l’Estat.

El cartell és de luxe: hi serà Núria Gil, campiona d’Espanya i de Catalunya de trail; Íngrid Ruiz, campiona d’Espanya de quilòmetre vertical el 2020; Douae Ouboukir, campiona de Catalunya de cros i pista; Gisela Carrión, campiona d’Espanya de trail el 2020 i 4a a Zegama; Miquel Corbera, campió d’Espanya i de Catalunya sub-23; Arnau Marín, subcampió de Catalunya de trail sub-23; i Jordi Bolet, millor corredor català del 2019 en quilòmetre vertical.

A banda, també hi haurà diversos atletes del Berguedà a qui cal prestar molta atenció. És el cas de Xavi Tomasa, campió de Catalunya de marató i 5è al campionat català de trail; Jan Torrella, campió de Catalunya de trail sub-18; i Ariadna Garcia, podi al campionat de Catalunya de trail d’aquest any.

Tal com ja va explicar l’Aquí Berguedà, la sortida de la prova serà a la Rodonella, a 730 metres, i el punt culminant serà al cim de Cingles de Vall-Llobrega, a 1.770 metres. En total, seran 4,6 quilòmetres de competició amb un desnivell positiu de més de 1.000 metres.

La prova està organitzada pel JAB, el CEB, Mou-te, Correcamins de Cercs i la Federació Catalana d’Atletisme.

Campionat de Catalunya vertical trail

Comentaris