Futbol, CE Berga

El Berga es retroba amb la victòria amb un partit sòlid (3 – 0)

El Berga es retroba amb la victòria amb un partit sòlid (3 – 0)

El Club Esportiu Berga passa pàgina de tres jornades grises amb una victòria contundent a casa contra el Molletense, un equip en millor situació a la classificació. Els de Joan Prat han resolt a la segona part el partit amb un clar domini que no ha deixat marge de reacció als visitants i s’enduen el tres punts amb els mateixos gols: 3 a 0.

La primera meitat s’ha caracteritzat per un joc travat, a pilotes llargues i aèries i amb un lleuger domini dels locals. El Berga s’avançava al marcador al minut 11 després d’un embolic a l’àrea contrària que Carles Blanch aprofitava per enviar l’esfèric al fons de la porteria. El Molletense només tindria un xut a porta en tot aquest període que Dani Peralta ha aturat amb solvència. El descans, doncs, es feia amb aquest avantatge pels berguedans.

A la represa, els visitants han intentar donar un cop sobre la taula amb un doble canvi. La jugada no els ha sortit del tot bé, doncs el domini del Berga ha anat in crescendo. Ho ha confirmat després d’una bona jugada de Noguera amb una passada de la mort a Eduard Vila que no ha desaprofitat per fer el 2 a 0 al minut 60. Una vermella directa a un jugador del Molletense per una entrada per darrere sense pilota ha acabat d’aplanar el camí a la victòria als del Berga, que han convertit la falta posterior en el tercer gol Berga 1202Cmitjançant Oriol Dalmau rematant la centrada de Noguera amb la part posterior del cap al minut 65. Els visitants han acabat d’abaixar els braços en aquest punt i el partit s’ha anat apagant mica en mica fins al xiulet final.

 

El post-partit: Berga 3 –  Molletense 0

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Ha sigut un partit on ens jugàvem molt perquè la lliga s’ha comprimit i necessitàvem els tres punts per mantenir distàncies amb els equips de sota que ja pressionen. Hem fet un partit molt complert en tots els aspectes, tant ofensivament com defensivament. Crec que som justos vencedors amb un resultat, a més, clar i contundent que ens fa forts a casa.”

Roger VerdaRoger Verdaguerguer Jugador del Club Esportiu Berga

“Sabíem que era un partit molt complicat perquè es tractava d’un rival que sobresurt de la mitja taula i que portava més victòries que nosaltres. Era molt important sumar aquests punts tant sí com no per sortir d’aquesta petita mala ratxa i tornar al camí de la victòria, encara més jugant a casa.”

 

FOTOS: Caicedo celebrant el gol de Vila / El 12 del Molletense veu la vermella directa / Lídia López

Joan Prat Roger Verdaguer Segona Catalana UD Molletense

Comentaris