Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

Explosió d’alegria a Casserres (5-3)

Explosió d’alegria a Casserres (5-3)

El PCImagine Casserres ha aconseguit una victòria sensacional contra el CE Jesús Maria, líder de la competició i que fins avui, no havia perdut cap partit. El Casserres ha fet seu el partit davant d’una afició entregada i ha repetit la gesta dels tres darrers anys d’imposar-se al líder quan visita la seva pista.

El partit ha començat amb els nois del Casserres entregats i sense donar marge als visitants. Els berguedans dominaven el partit i jugaven bé la pilota. Robert Perarnau evidenciava aquest domini marcant dos gols consecutius que posaven en guàrdia als barcelonins i responien al poc amb el seu primer gol. La dinàmica s’ha mantingut al llarg d’aquesta meitat, amb un Casserres que perdonava en algunes ocasions bones. Gràcies a un gol d’Arnau Ribera al minut 15, el partit arribava al descans amb avantatge pels locals amb el 3 a 1.

Grades Casserres

Grades a vessar aquesta tarda a Casserres / Lídia López

 

El Jesús Maria entrava a la segona part molt fort amb ganes de remuntar i fer seu el partit. Ja estat aleshores quan Perarnau ha firmat el seu hat-trick i ha posat més distàncies amb els de Sant Gervasi. Els líders jugaven seriosament i aconseguien posar-se a tan sols un gol quan quedaven menys de 10 minuts pel final. En una acció enredada, el partit quedava sentenciat amb un gol a pròpia porta dels visitants i el 5 a 3 al marcador.

 

Martí VallsMartí Valls Jugador del PCImagine Casserres
“Hem dominat molt a la primera part i no els hem deixat gaires ocasions clares. Hem comès un error que ens ha costat el seu únic gol a la primera part. A la segona part ens han pressionat més però hem sabut aguantar. Hem de seguir en aquesta línia i treballar molt per aconseguir-ho.”

 

El Puig-reig també s’ha mesurat al líder, però ha ha patit una derrota (0-3)

Casualment, a Segona Catalana, el Puig-reig també rebia al líder del grup, l’ISUR Hermanos Sánchez “B” que no va acabar amb tan bon resultat. Els berguedans mostraven un canvi d’actitud respecte la desfeta de la setmana anterior i va lluitar el partit on es va acabar imposant el gran nivell dels rivals. Amb un marcador al descans de 0 a 1, el Puig-reig va sortir molt fort a la represa per remuntar, però la bona tasca defensiva de l’adversari ho va impedir. El resultat final va ser de 0 a 3.

 

FOTO: Jugadors del Casserres celebren el cinquè gol de l’equip / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Jesús-Maria Martí Valls Segona Catalana FS

Comentaris