Futbol, C AT Gironella

Un gol de Rafa Zafra dóna aire al Gironella amb un triomf necessari (1-0)

Un gol de Rafa Zafra dóna aire al Gironella amb un triomf necessari (1-0)

L’Atlètic Gironella ha aconseguit una victòria vital aquest cap de setmana, a casa, contra el Bellavista Milan per un ajustat 1 a 0. Els homes de Ponti van superar els vallesans en un partit que es va decidir en el tram final, tot i que els gironellencs van jugar des del minut 17 de la primera meitat amb un jugador més.

El Gironella va començar erràtic. Una sèrie de pèrdues absurdes al mig del camp van permetre als visitants començar a inquietar la porteria defensada per Xiscu. Tot i això, amb el pas dels minuts els locals es van anar traient la son de les orelles i les arribades a l’àrea del Bellavista es van començar a produir. En una d’elles, Pau Ragués es plantava sol davant el porter visitant, però un defensa el va caçar per darrera i l’àrbitre va decidir expulsar-lo amb vermella directa. Era el minut 17 de partit.

A partir d’aquí, amb un jugador més, el Gironella va convertir-se definitivament amb el dominador del partit. Els locals van començar a tenir la pilota, mentre els visitants esperaven la seva opció tancats a darrera i amb sortides al contracop. Malgrat tot, ni uns ni altres eren capaços de crear massa perill a les àrees rivals. Sumar els tres punts no seria bufar i fer ampolles per al Gironella, tot i la superioritat numèrica sobre el terreny de joc.

A la represa, la tònica del partit va ser la mateixa: el Gironella tenia la pilota però no aconseguia crear massa ocasions, mentre que el Bellavista vivia còmodament al seu camp. Així va ser fins al minut 70. Aleshores, Èric Santmartí va trencar la defensa amb una desmarcada en profunditat i va servir la pilota a Rafa Zafra perquè aquest últim marqués a plaer.

A les acaballes del partit, el Bellavista, conscient que el resultat no li servia per absolutament res, va buscar l’empat. Però el desgast físic d’haver de jugar bona part del partit amb inferioritat va ser determinant. Els visitants van tenir una única ocasió clara, en temps afegit, però no la van materialitzar i els tres punts es van quedar a Gironella.

El post-partit: Gironella 1 Bellavista Milan 0

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Hem tingut més ocasions que el rival, però tampoc hem generat gaire. Era molt important sumar els tres punts a casa; i més, tenint en compte com es va posar el partit amb l’expulsió d’un rival tan aviat. Últimament no acabem de jugar massa bé, però prioritzem el resultat. Jugant tants minuts amb un jugador més hauríem d’haver tingut més ocasions, però l’important és sumar. Hem de fer punts per no patir. Tenim un calendari bastant bo i s’ha d’aprofitar.”

sallaAdrià Sellarés Jugador de l’Atlètic Gironella

“És cert que l’expulsió al minut 17 ens va donar molt avantatge per encarar el partit amb més convicció. Però vam tenir moltes ocasions i no marcàvem, i això va fer que ens poséssim un pèl nerviosos. El Bellavista és un rival directe per a nosaltres i era vital sumar els tres punts. Ara tornem a tenir un partit a casa i encadenar dues victòries consecutives seria molt positiu per encarar el que ens queda de temporada. Pel que fa a les lesions, és realment complicat afrontar-les en el tram de temporada en què estem. A nivell d’entrenaments som menys jugadors i als partits els jugadors que tenien menys minuts han d’assumir més responsabilitat ara.”

Adrià Sellarès Bellavista Milan Jordi Pont Ponti Segona Catalana

Comentaris