Atletisme

Marc Pérez aconsegueix el segon lloc a la marató d’equips del Trail Rocacorba

Marc Pérez aconsegueix el segon lloc a la marató d’equips del Trail Rocacorba

El poblatà Marc Pérez i el seu company barceloní Sergi Masip van firmar una gran participació a la sisena edició del Trail de la Rocacorba celebrat el passat cap de setmana a Canet d’Adri, al Gironès. Amb un temps de 03h 38min 39s, van pujar al segon lloc del podi en la categoria masculina de la marató per equips, just per darrere d’Adrià Canimas i Èric Moya. Els guanyadors van marcar un temps de 3h 30min 01s. El podi el van completar Aleix Bautista i Ruben Hernández en 3h 40min 18s.

La marató d’equips consistia en un recorregut de 38kms i 2000mts de desnivell pel Parc Natural de les Muntanyes de Rocacorba, amb una alçada màxima de 933m i 225m de mínima.

El Trail de la Rocacorba també va comptar amb un recorregut Trail individual de 31kms i 1800mts de desnivell on es va imposar Albert Pujol amb un temps de 02h 58min 18s seguit de Gerard Morales i Diego Arroyo. En fèmines, la millor classificada va ser Paloma Lobera completant la cursa en 03h 51min 41s i acompanyada al podi per Mònica Fàbrega i Meritxell Solà.

Finament, Ernest Ausiro va guanyar la categoria Trail Express, de 21kms i 800mts de desnivell, per davant de Jonathan Mora i Ignasi Ferrer mentre que Sheila Avilés va ser la dona més ràpida amb 2h 00min 55s seguida d’Eva Montero i Irene Fuertes.

Marc PérezMarc Pérez Atleta de trail running

“Vam decidir inscriure’ns junts a la cursa dos mesos abans. Mai havíem quedat per entrenar ni res i ja sabíem que ens costaria seguir-nos l’un a l’altre, tot i que els dos havíem participat ja en aquesta prova. Hi ha pujades molt fortes i a estones tenia les cames molt cansades. Però el resultat va valer l’esforç i valoro molt positivament aquesta nova experiència.”

 

FOTO: Marc Pérez al Trail de la Rocacorba / TrailRocacorba i KlassmarkTrail

Marc Pérez Trail Rocacorba trail running

Comentaris