Atletisme

Xavi Tomasa i Ari Garcia guanyen el Trail de Sant Julià de Cerdanyola polvoritzant els rècords de la prova

Xavi Tomasa i Ari Garcia guanyen el Trail de Sant Julià de Cerdanyola polvoritzant els rècords de la prova
Xavier Tomasa, completant els últims metres del Trail de Sant Julià de Cerdanyola. RUBÉN GRANÉ

Guanyadors de rècord al Trail de Sant Julià de Cerdanyola. Xavi Tomasa i Ari Garcia es van endur la prova de 5 quilòmetres, aquest diumenge passat, i ho van fer superant amb escreix els rècords històrics que hi havia fins ara. Tomasa va polvoritzar el 18:49 de Roger Camprubí amb un imponent 18:12, mentre que Ari Garcia va rebaixar el rècord de 24:40 de Vanesa Chirveches per clavar la nova marca a batre en 23:29.

La cursa va comptar amb més de 150 participants i el nivell va créixer notablement respecte les últimes edicions. Prova d’això és que els tres primers classificats absoluts tant masculins com femenins van rebaixar els rècords que fins ara hi havia vigents. En l’apartat masculí, Jan Torrella va ser segon amb un temps de 18 minuts i 21 segons, mentre que Pol Raich va completar el podi amb una marca de 18 minuts i 34 segons. En l’apartat femení, Vanesa Chirveches va aconseguir millorar la seva última marca amb un 23:45 que li va permetre pujar al segon esglaó del podi, i Susagna Rodríguez va ser tercera, amb un temps de 24:38, també per sota del 24:40 de Chirveches que a primera hora del matí era el temps a batre.

1510407

Les integrants del podi femení, recollint els seus premis. GEMMA CASAS / JAB

El JAB, principal organitzador de la prova, també va reconèixer Pol Selva i Marta Palau com els guanyadors de la categoria sènior, a Albert Comellas i Susanna Cabratosa com a vencedors de l’apartat de veterans, i a Jordina Juan i Guim Camprubí com els més ràpids en categoria sub-23.

A banda, i pel que fa a l’esport base, no hi va haver curses de promoció, però sí un podi sub-16 pensat per premiar els més joves que es van atrevir amb els 5km de la cursa. Biel Vàzquez i Aina Roca van ser els més ràpids i, per tant, van ocupar l’esglaó més alt del podi.

Les les fotos de la cursa, AQUÍ / Autora: GEMMA CASAS / JAB

JAB Trail de Sant Julià de Cerdanyola

Comentaris