Atletisme

Mònica Canal, subcampiona de Catalunya d’atletisme

Mònica Canal, subcampiona de Catalunya d’atletisme

Mònica Canal s’ha proclamat subcampiona d’atletisme de Catalunya en categoria sub-14, després de recórrer 600 metres amb un temps 1 minut, 43 segons i 85 centèsimes. La plata del campionat d’Igualada, no només li va suposar una millor marca personal, sinó també el rècord del Berguedà absolut.

Altres atletes del JAB que també van participar en el campionat sub-14 van ser Berta Boix, que va acabar en desena posició després de recórrer 1.000 metres amb un temps de 3 minuts, 26 segons i 72 centèsimes, i Queralt Bartoló, que va acabar en tretzena posició després de superar els 3.000 metres amb un total de 12 minuts, 25 segons i 99 centèsimes. Biel Vázquez, després de recórrer 3.000 metres amb 10 minuts, 29 segons i 12 centèsimes, va quedar en desena posició en el campionat sub-16.

Amb aquest campionat i aquests resultats es dona per finalitzada la temporada de l’escola d’atletisme del JAB Berga.

P1260444

JAB Mònica Canal

Comentaris