Ciclisme

Nou èxit de la Corriols Bike amb participants de luxe

Nou èxit de la Corriols Bike amb participants de luxe

Amb la 3a edició, la Corriols Bike de Puig-reig s’ha consolidat com a una de les pedalades de muntanya més esperades de la comarca. Els organitzadors van haver de tallar el nombre de participants a 500, i la pedalada -no competitiva i benèfica- va ser tot un èxit.

Més enllà d’alguns canvis i novetats, el recorregut va mantenir la seva essència. Tot i trepitjar algun petit tram de pista, l’objectiu és circular al màxim pels diversos corriols i camins estrets de la zona. Això sí, hi havia dos recorreguts, per adaptar-se als diversos nivells dels participants: el llarg, de 39 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu; i el curt, en certa manera fet a mida dels participants, que tenien un comodí per a retallar-lo.

El que sí que no ha canviat és el destí dels beneficis, que van íntegrament a La Marató de TV3. L’any passat, per exemple, s’hi van donar més de 1.500 euros.

Abel Rovira Organitzador Corriols Bike

“Estem molt contents. Les valoracions dels participants estan essent totes molt bones. No va haver-hi accidents, per sort, més enllà d’algunes petites caigudes. També estem contents perquè vam tenir molts col·laboradors, cosa que fa que hàgim d’invertir menys diners i en puguem destinar més a La Marató de TV3″.

corriolsbike1

corriolsbike2

 

 

 

 

 

 

Participants de luxe

Entre tots els participants va destacar la presència de 3 corredors. D’una banda, la de José Antonio Hermida, veterà ciclista català de BTT, medalla de plata als JJOO d’Atenes 2004, 4 vegades campió mundial i 3 vegades campió europeu. El de Puigcerdà va evidenciar que va gaudir totalment de la pedalada, tant a través de les xarxes socials com amb converses amb els participants i l’organització. També hi van participar els germans Checa, Carlos i David, els dos pilots de motos i veïns de Sant Fruitós de Bages. Els dos són aficionats a la pràctica del ciclisme.

hermidachecascorriols

Vídeos de la Corriols Bike

FOTOS: Portada: Facebook José Antonio Hermida. Interios: Cedida Corriols Bike | VÍDEOS: Josep Codina i Abel Castells

Bicicleta checa Ciclisme corriols josé antonio hermida pedalada Puig-reig

Comentaris