Atletisme

L’equip masculí absolut del JAB de Berga es proclama subcampió de Catalunya de cros curt

L’equip masculí absolut del JAB de Berga es proclama subcampió de Catalunya de cros curt

L’equip masculí absolut del JAB de Berga s’ha proclamat subcampió de Catalunya de cros curt, aquest passat cap de setmana, en el marc del 24è Cros de Canet de Mar. El femení absolut també ha brillat amb llum pròpia i ha pujat al tercer esglaó del podi.

Un dels últims flamants fitxatges del JAB, Genís Grau, ha estat el més ràpid de la prova i la seva primera posició ha estat clau per assolir el subcampionat com a club. També des del club, Víctor Aguilera ha estat novè; Pol Raich, 15è; Òscar Rodríguez, 37è; i Carlos Riquelme, 39è. Amb aquests resultats, el JAB només s’ha vist superat pel Barça a la classificació per equips. L’Hospitalet ha completat el podi.

En l’apartat femení, l’altre gran fitxatge del JAB, la francesa Fadouwa Ledhem, va ser segona i va ser determinant per fer pujar el club al podi, com a terceres. La 16a posició de Marta Palau, la 18a d’Ariadna Arisó, la 26a de Susagna Rodríguez i la 36a de Lídia Pons van certificar el bronze per equips, només per darrere del CA Vic i l’Atlètic Cornellà.

166148238_2940766452834001_8462656249297676292_n

Pel que fa a l’atletisme base, destaquen els subcampionats individuals de Marc Vázquez (sub-12 MASC) i Aina Roca (sub-14 FEM), així com també la quarta posició de Guim Camprubí (sub-18 MASC).

Tots els resultats dels atletes de l’escola del JAB al campionat català, aquí:

Sub 12 femení

7- Ània Dalmau

8- Marta Mellado

11- Aina Coronado

Sub 12 masculí

2- Marc Vazquez

Sub 14 femení

2- Aina Roca

8- Monica Canal

9- Clara Sistach

10- Berta Boix

– Nuria Vilardaga (a caigut)

Sub 16 femení

7- Aina Civil

Sub 16 masculí

8- Biel Vazquez

13- Pau Sistach

23- Ferran Sala

Sub 18 masculí

4- Guim Camprubi

Sub 18 femení

8- Julia Vilardaga

Campionat de Catalunya Campionat de Catalunya de cros curt JAB

Comentaris