Atletisme

La berguedana Vanesa Chirveches, cinquena al campionat d’Espanya de trail màster

La berguedana Vanesa Chirveches, cinquena al campionat d’Espanya de trail màster

Cap de setmana de campionat d’Espanya de trail per a alguns atletes del JAB. El club d’atletisme de Berga ha participat al campionat estatal de la disciplina, que s’ha disputat entre dissabte i diumenge a Costa Quebrada, a Cantàbria. L’actuació més destacada ha estat la de Vanesa Chirveches, que ha aconseguit la cinquena posició en categoria Màster 40.

Chirveches ha estat la 33a dona a la general, però la cinquena de la seva categoria. Uns cinc minuts més tard ha clavat el cronòmetre Ari Garcia, que ha estat 49a a la general i 8a a la seva categoria (sub-23). L’altra representant del JAB en l’apartat femení ha estat Lídia Pons, que ha creuat la línia d’arribada en 80a posició per convertir-se en 13a màster de l’edició.

Les marques de les tres atletes del JAB han permès al club berguedà aconseguir la novena posició a la classificació per equips.

En l’apartat masculí, Oriol Rodríguez ha acabat la cursa en 107è lloc a la general i Alfonso López ha estat 34è en categoria Màster 45.

ARIADNA GARCIA

ORIOL RODRIGUEZ

Campionat d'Espanya JAB Vanesa Chirveches

Comentaris