Futbol Sala, Casserres Femení

Un punt molt disputat (2-2)

Un punt molt disputat (2-2)

El Puigfitó Casserres ha disputat aquesta jornada un partit molt intens i igualat que ha acabat amb empat a 2 gols contra el Cornellà. Les berguedanes tornen a puntuar per seguir gaudint d’una còmoda sisena posició a una classificació molt estreta entre la quarta i la vuitena plaça.

Les berguedanes van començar darrere, a l’espera de familiaritzar-se amb les de Cornellà. Des del primer minut, ambdós conjunts van apostar al màxim per aconseguir la victòria. Van començar marcant les visitants però Jeni Serralvo empataria al cap de pocs minuts per mantenir la igualtat absoluta tant en joc com en ocasions.

A la segona meitat, es va produir un canvi a la porteria visitant que va portar maldecaps a les de Casserres. La nova jugadora avançava molt la seva posició i en algunes ocasions el joc gairebé semblava que s’estigués disputant amb la portera jugadora per part del Cornellà. Les berguedanes van saber defensar bé aquesta nova situació no sense patir en certes ocasions. Cèlia Guixé posava per davant a les berguedanes novament, avantatge que no es mantindria molta estona després que tornessin a marcar les del Baix Llobregat. Tot i que unes i altres van gaudir d’ocasions, el marcador no es va moure i el partit va finalitzar amb un empat just.

JuditSolàJudit Solà Jugadora del Puigfitó Casserres

“No em sento enfadada amb el resultat però fa una mica de ràbia perquè hauríem pogut guanyar. Potser si al principi haguéssim sortit més ficades al partit i haguéssim marcat les coses haurien anat diferent però sempre ens costa entrar. Així que en el fons estic satisfeta.”

 

FOTO: Celebració del gol de Cèlia Guixé / Albert Codina

Cornellà CFS Judit Solà Primera Catalana FS

Comentaris