Futbol Sala

Clàudia Pons, nova entrenadora de la selecció espanyola femenina absoluta de futbol sala

Clàudia Pons, nova entrenadora de la selecció espanyola femenina absoluta de futbol sala

La berguedana Clàudia Pons és la nova seleccionadora de la selecció espanyola absoluta femenina de futbol sala. Pons agafa el relleu d’Alicia Morell, que en les últimes setmanes ha decidit deixar el càrrec per motius personals. La berguedana també dirigirà equips de les categories inferiors de la selecció espanyola. Amb l’absoluta, l’objectiu és lluitar per aconseguir el primer Europeu femení absolut, que es disputarà el 2019 i que començarà la fase de classificació a finals d’estiu.

Nascuda l’any 1984 a Bagà, Clàudia Pons té un extens currículum, com a jugadora i com a entrenadora. Es va formar al planter del Futbol Sala Gironella i va ser partícip de l’ascens de l’equip a la màxima divisió del futbol sala estatal, la temporada 2003-2004. Va ser capitana del Gironella des del 2005 fins al 2008, quan va fitxar pel Còrdova, amb qui va guanyar dues lligues, una Supercopa d’Espanya, una copa Ibèrica i un subcampionat d’Espanya. L’any 2010 va tornar a Gironella fins que va penjar les botes, l’any 2015.

Des de llavors ha treballat a la Federació Catalana de Futbol, dirigint categories inferiors de la selecció catalana. Sense anar anar més lluny, aquest febrer es va proclamar campiona d’Espanya sub-21 amb el combinat català. A banda, ha estat la mà dreta d’Alicia Morell a la selecció espanyola absoluta des del 2015. Ara, la Reial Federació Espanyola de Futbol considera que ha arribat el moment de la berguedana.

Aquest estiu Pons ha rebut el premi a millor entrenadora a la Nit de l’Esport Berguedà, organitzada per Entre Rivals i el Consell Comarcal del Berguedà, a la Pobla de Lillet.

Clàudia Pons FCF FS Gironella futsal RFEF selecció espanyola

Comentaris