Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Fent-se miques

Fent-se miques
Òscar Solé, jugador del Puig-reig, en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Jornada terrible en clau berguedana a Tercera Catalana. Els nois de l’Alt Berguedà rebien a casa el fort Daina Isard, segon classificat del grup, que complia amb escreix les expectatives escombrant a un limitat local per 1 a 7. Els de Bagà encara tenen dues oportunitats per tornar a treure pit i lluitar per sumar algun punt més aquesta segona volta, on el conjunt només n’ha aconseguit un fins als 7 que acumula actualment. La primera serà el dissabte 19 a la pista del Futsal Athletic Vilatorrada, desè classificat amb 17 punts.

El cop més dur però ha estat pels del Puig-reig, que si bé no van patir una derrota tan voluminosa, aquesta perjudica clarament els objectius d’ascens de l’equip, que passa d’estar encaminada a necessitar una carambola. Els berguedans van perdre a la seva pista per 1 a 2 davant l’Òdena, que ha tancat la lliga i torna a situar-se en posicions d’ascens. El Puig-reig descansa la setmana vinent i només tindrà una oportunitat per recuperar una de les quatre primeres places de la classificació, les quines et porten a Segona Catalana. Tot i això, els berguedans també depenen dels resultats d’altres equips, i han d’esperar que el Santpedor B no aconsegueixi cap victòria més i que el Can Tito Vilanova en faci com a molt una.

FS Puig-reig 1 – 2 CFS Òdena

Els nois del Puig-reig desaprofiten una valuosa ocasió per atraçar el possible ascens a Segona Catalana. Tot semblava estar de cara pels berguedans: partit a casa, un rival sense canvis a la banqueta davant dels sis propis i una millor situació a la classificació. Però no va poder ser, i el mal partit del Puig-reig va culminar en catàstrofe. Els berguedans no van fer mèrits per esgotar als visitants, que eren els que portaven la iniciativa fent pressió arreu de la pista. A la vegada, l’equip protegia la seva porta amb una defensa fèrrica i un porter excel·lent, que mantenia l’empat sense gols fins al descans.

A la segona meitat, els locals seguien sense exercir una bona pressió que hauria pogut sorprendre a un desgastat Òdena, que es va centrar en la defensa. Carlos Roig aconseguia encetar el lluminós (32’) amb una bona jugada personal, però sense una bona feina d’equip i moltes pilotes perdudes, eren els visitants els que generaven més perill. L’empat arribava quan restaven deu minuts de partit que desapareixia en tres minuts quan els visitants feien el segon gol a plaer. El Puig-reig rebia aleshores el cop de realitat definitiu que i arribaven els nervis, representats a la perfecció a través de la groga als últims segons de partit de Claudi Trasserra. Els locals van revifar per desenvolupar un joc més precís, però els de l’Anoia no els donaven opció per revertir l’1 a 2 i evidenciaven que els berguedans havien despertat massa tard.

Alt Berguedà CCR 1 – 7 Escola Daina Isard AE

Res va sortir bé pels nois de l’Alt Berguedà que només comptaven amb dos canvis davant del poderós segon classificat, que es plantava a Bagà amb cinc canvis i sense menys tenir al cuer. Els baganesos es van entregar al partit però només podien frenar als rivals a través de les faltes, convertint aquesta jornada en una de les que més targetes ha vist l’equip. La primera arribava als pocs minuts de joc, quan Lluís Casas veia una groga. Però aquestes accions no evitaven que el Daina fes evident el seu nivell i obrien el marcador en cinc minuts. El ritme del partit va créixer superada la primera part del període, amb tres gols molt seguits dels visitants (14’, 16’ i 17’) que originava dues grogues més a les files locals, per Miguel Moreno i Jordi Farràs. Aquesta última servia un penal favorable al Daina que no desaprofitava per col·locar el 0 a 5 al lluminós pel descans. Abans, però, Farràs veia la segona groga, juntament amb el 7 visitant, i quedava descartat per disputar la segona meitat.

A la represa, el partit entrava en una fase assossegada sota pals que no es va trencar fins a gairebé els darrers deu minuts tocats, quan Roger Alcántara veia dues grogues en un lapse de sis minuts i deixava més espai a la pista pels visitants, que tornaven a rematar a porta (40’). Els locals van persistir en provar sort a porta, encara que ja fos impossible girar el resultat. Sense opcions de canvis, els cinc jugadors restants van mantenir la línia els últims minuts sense veure cap més targeta, que sí veien dos dels jugadors visitants. El lluminós va moure’s en dues ocasions més, al 45’ pel Daina i al 46’ per l’Alt Berguedà que feia el gol de l’honor a través de Lluís Casas i definia l’1 a 7 definitiu.

CFS Òdena Escola Daina Isard AE Tercera Catalana FS

Comentaris