Futbol Sala, Casserres Femení

El resultat és el de menys (1-4)

El resultat és el de menys (1-4)
Xut de Martina Vilà a porta aturat per la portera. LÍDIA LÓPEZ

Punt final a la temporada. Les noies del Casserres tanquen el curs amb una derrota davant les líders i ja campiones de lliga, el Cornellà CFS, per 1 a 4. El conjunt berguedà tornava a viure el partit amb unes files limitades, amb només dos canvis a la banqueta però amb la presència de dues porteres, rara avis els darrers mesos a l’equip. Les locals van donar la cara davant d’un decidit visitant que ha fet mèrits per proclamar-se campió.

Les visitants saltaven a la pista amb molta força, llançades sobre la porteria local i insistint sense descans. Les locals seguien el compàs marcat per les rivals, si bé només aconseguien generar perill amb els contraatacs. El Cornellà començava a construir el seu objectiu superada la meitat del període (14) quan encetaven el marcador i, un cop obert, repetien al cap de poc (17). Les berguedanes feien una passa endavant tocant el desenllaç de la primera part, prenent més iniciativa i quedant-se amb la possessió de la pilota, arribant a tenir bones ocasions que, o bé sortien per poc o bé les aturava una portera hermètica. Així, el partit es traslladava a la segona meitat amb el 0 a 2 però bones sensacions de les casserrenques.

A la represa, les berguedanes s’havien refredat i no recuperaven el ritme consistent dels darrers minuts, deixant que les del Cornellà es tornessin a lluir a gust amb la seva intensitat demolidora que no deixava respirar a unes locals, que seguien a remolc tot i mantenir-se amb ímpetu al partit. I, calcant la primera part, les visitants aconseguien tornar a rematar a porta amb un gol a cop de taló que es colava entre pals (31) i feien el quart ja arribant la part final de joc (38) per començar a celebrar el títol de lliga. En aquesta meitat feien acte de presència les úniques targetes grogues del partit, que veien les dues berguedanes Martina Vilà i Jeni Serralvo. Finalment, Cèlia Guixé s’acompanyava de tota l’energia de l’equip per fer un gol d’orgull (39) i demostrar un cop més que, tot i les dificultats, les de Casserres són un equip amb coratge.

El Molles Malé Casserres tanca la temporada a la novena posició de la classificació i 29 punts a la butxaca. 8 victòries, 5 empats i 12 derrotes han protagonitzat un any de dificultats que van aconseguir minvar les darreres jornades de desembre i a la represa de la segona volta de lliga. Les berguedanes aconsegueixen un balanç de gols positius, després d’haver-ne fet 80 respecte als 76 rebuts i on les màximes golejadores han estat Jeni Serralvo amb 23, Cris Rial amb 17 i Cèlia Guixé amb 7.

Resum de la temporada del Molles Malé Casserres

Jeni SerralvoJeni Serralvo Jugadora del Molles Malé Casserres

“Ha estat un partit una mica estrany i molt boig. Hem jugat al seu joc i ens han contagiat la seva rapidesa. Hauria estat bonic acabar la lliga amb una victòria però elles han arribat amb un plus més que nosaltres perquè s’hi jugaven proclamar-se campiones de lliga i així ha estat. M’agradaria felicitar l’equip per la temporada que hem fet encara que hagi estat difícil tirar-la endavant. Ara toca descansar i ja veurem què passa l’any vinent.”

Cornellà CFS Jeni Serralvo Primera Catalana FS

Comentaris