Futbol Sala, Casserres Masculí

Carmona no perdona (3-5)

Carmona no perdona (3-5)
Eloi Carmona celebra un gol en la jornada anterior. LÍDIA LÓPEZ

El PCImagine Casserres se supera una jornada més amb una exhibició i sobreposant-se a les dificultats. Amb un sol canvi a la banqueta i sense cap tanca, els berguedans van saber gestionar les seves capacitats per aconseguir la primera i única victòria a domicili d’aquesta segona volta, davant del Pont del Gat Monistrol per 3 a 5. El triomf de l’Esportiu CCR situa el tall d’ascens fora d’abast dels berguedans, que es troben a quatre punts quan en resten tres en joc. No obstant això, l’equip pot tornar a fer història millorant en aquest segon any a Divisió d’Honor la seva posició a la classificació respecte de l’any anterior, sobre la qual ja té quatre punts més sumats. En aquest moment, els casserrencs ocupen la cinquena plaça de la classificació amb 42 punts i finalitzaran la lliga la propera jornada a casa davant el CEFS Prosperitat, que és setè amb 40 punts.

Els tècnics berguedans van haver de tibar d’inventiva per cobrir les baixes davant d’un rival conegut per no fer-se enrere, especialment a casa. Amb només un canvi, les opcions de l’equip implicaven arrencar amb una estratègia més defensiva i de reserva per poder competir al llarg del partit i buscar jugadors que poguessin adaptar-se a la posició de tanca, que habitualment ocupen Franc Serra i Marc Vila, que tenien altres compromisos, o el sancionat Josep Serralta. Els escollits van ser Isaac Cabana i Xavi Sala, que van complir amb èxit la seva missió. Els primers compassos van ser dels locals, que dominaven la pilota però no generaven especial perill. Les millors ocasions serien dels berguedans, que gràcies al fet que Eloi Carmona guanyava molt bé les esquenes als rivals i que aquests no podien aturar a Robert, arribaven en diverses ocasions davant porteria. La segona meitat arribaria amb igualtat al lluminós, amb l’1 a 1 després que els locals s’avancessin (16) i retallés Carmona a segons pel descans.

A la represa, els visitants es van deixar anar una mica més i van tenir més tocs de pilota. Carmona feia dos gols consecutius (26) i seguidament Sala rematava en dues ocasions al pal que posaven de manifest que els locals no sabien com situar amb eficàcia la línia de defensa. Però el Monistrol seguia dins del partit i aconseguia fer un segon gol (28) que tornava a igualar el context, fins que optaven per jugar de cinc per remuntar el partit. Però aquesta estratègia que tantes vegades ha servit als bagencs per guanyar, es convertia en una condemna en aquesta ocasió, ja que a la primera aproximació, Eloi robava la pilota i l’enviava al fons de la xarxa sense dificultats. Però el de Gironella encara tenia un darrer cop de glòria i feia el cinquè gol (37) deixant el partit pràcticament sentenciat. Els locals van posar el punt final al marcador a través d’un penal per mà a l’àrea (37) que col·locava el 3 a 5 definitiu.

Josep CampsJosep Camps Segon entrenador del PCImagine Casserres

“La victòria es deu al caràcter i al compromís dels jugadors. Se’ns presentava un partit complicat, amb només un canvi i sense jugadors de la posició de tanca. Però hem sabut jugar bé les nostres cartes sent pràctics en tot moment: només hem sortit a l’ofensiva quan ho hem vist molt clar. Per trobades anteriors, esperàvem un rival combatiu i una grada aclaparadora, però penso que ha estat el partit més net de tota la temporada. Ara només queda una jornada i serà a casa, així que esperem oferir un bon final a l’afició.”

Divisió Honor FS Josep Camps Pont del Gat Monistrol

Comentaris