Futbol Sala, Casserres Masculí

Del desastre a l’èxit gràcies a una segona part de caràcter (6-3)

Del desastre a l’èxit gràcies a una segona part de caràcter (6-3)
Eloi Carmona i Isaac Cabana autors de quatre dels gols berguedans. LÍDIA LÓPEZ

Nova mostra del segell de qualitat del PCImagine Casserres. L’equip ha revifat a la segona part i amb disciplina i pinzellades de qualitat, ha aconseguit girar el marcador i imposar-se per 6 a 3 a La Palma PB. El partit ha estat marcat per la intensitat d’ambdós conjunts i especialment dels visitants, que necessitaven el triomf per la permanència, que s’ha vist tenyit de negre a les acaballes amb una picabaralla que ha culminat amb expulsions diverses. Els tres punts mantenen l’equip a la sisena plaça de la classificació amb un total de 39 que, afegits a la derrota del segon classificat a la pista del líder, mantenen el conjunt berguedà amb opcions matemàtiques de pujar de categoria. Amb l’ascens ja certificat del CEFS Santpedor, que ja suma 50 punts, la segona plaça de Tercera Nacional està en joc entre el Rosario Central (43), el Gràcia (42), l’Esportiu CCR (40), el CEFS Prosperitat (40), el Casserres (39) i l’Eixample (38). Les opcions dels casserrencs passen, en primera instància, per guanyar els dos partits que els resten. El primer d’aquests serà la setmana vinent a la pista del Monistrol.

El partit ha començat amb uns locals freds i completament fora del partit, acompanyats per la calma de tenir assegurada la plaça a la categoria. Davant d’ells, un conjunt necessitat de punts que sortia amb gran força i la possessió del joc. Els jugadors visitants van tenir infinites ocasions que una rere l’altre, s’estampaven als pals de la porteria o s’escapaven per poc. Finalment, la insistència va donar els seus fruits i van encetar el marcador (14’) que els donava més optimisme per a seguir-ho provant i, tot i les bones intervencions de Marc Codina, el porter local no podia evitar el segon gol dels visitants (17’). Els berguedans més destacats ofensivament en aquest període van ser Marc Vila i Isaac Cabana, amb un parell de bons xuts cadascú que tampoc gaudien de sort. L’equip també desaprofitava el llançament de falta a tocar de l’àrea que havia comportat la targeta groga al 13 de La Palma. D’aquesta manera, el descans es feia amb 0 a 2 al lluminós i deures pendents pels locals a la segona part.

A la represa, els de Casserres ja havien aterrat al partit i sortien decidits, aconseguint l’empat amb només tres minuts disputats i gràcies als gols d’Eloi Carmona (21’) i Robert (23’). Els de La Palma haurien pogut recuperar el triomf provisional amb un xut de falta calcat al dels casserrencs a la primera meitat en aquesta ocasió amb targeta groga per a Sergio Flores i una més per l’11 visitant per protestar que, com els seus adversaris, enviaven fora. Isaac Cabana era l’encarregat de dissoldre l’empat a tocar de la meitat del període (29’) després d’una bona jugada personal que rematava amb èxit. La Palma recuperava l’empat (32’) amb una jugada polèmica per una possible falta sobre Robert que els àrbitres no consideraven i que comportava l’expulsió del tècnic berguedà per protestar. En aquest punt, impulsats per les ganes d’obtenir el triomf, els visitants optaven per jugar de cinc tot i que encara restaven vuit minuts de partit.

Però una vegada mes, aquesta estratègia donava la part més dolenta als seus usuaris, i esmicolava tota la feina de l’equip, servint en safata tres gols a porta buida als casserrencs, definits per Cabana (33’), Carmona (36’) i Josep Serralta (37’). Els de groc desistien de la formació si bé el porter continuava jugant molt avançat i es produiria una picabaralla que enfosquia el partit. Serralta i el porter visitant veien la vermella directa restant minut i mig de joc, però que abans de resoldre’s, encara comportava tres grogues més pel 9, 10 i 11 visitant. En el cas de l’últim, en ser la segona i estar format per reprendre el partit, deixava l’equip amb només tres homes a la pista davant dels quatre del Casserres. Quan finalment es reprenia el joc, els de La Palma ja no feien cap mena de disputa i els casserrencs van optar per fer-se passades fins a exhaurir el temps i cloure la victòria per 6 a 3.

CabanaIsaac Cabana Jugador del PCImagine Casserres

“Ha estat un partit complicat, davant d’un equip que s’hi jugava la permanència. La nostra primera part no ha estat gaire bona i l’hem tancat perdent amb un parcial de 0 a 2. Però a la segona hem sortit amb un nivell més alt i, tot i que no hem acabat d’estar a la mateixa alçada que la majoria de partits a casa, ho hem pogut salvar gràcies a un seguit de bones accions quan els rivals jugaven de cinc. Hem aconseguit una victòria important perquè, tot i que ja estàvem salvats, aquests punts ens donen encara opcions matemàtiques d’aspirar a l’ascens. Sabem que és complicat perquè els equips de dalt no fallaran, però espero que tanquem la lliga amb el mateix nivell que la vam començar i donant una bona imatge.”

Divisió Honor FS Isaac Cabana La Palma PB

Comentaris