Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Amb la banqueta limitada una vegada més (6-3)

Amb la banqueta limitada una vegada més (6-3)
Jugadors de l'Alt Berguedà en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Una derrota rere altra. Els nois de l’Alt Berguedà han perdut per complet el tren d’aquesta temporada i tornen a perdre 6 a 3 a la pista de l’Athletic Vilatorrada, en un partit on una vegada més, es plantaven sense canvis a la banqueta. L’equip només ha sumat un punt aquesta segona volta per a acumular-ne 7 i mantenir-se a la darrera plaça de la taula. L’equip tancarà el curs el dissabte vinent a casa, on rebrà al Pares i Mares Martorell, vuitè classificat amb 25 punts.

Per la seva banda, el Puig-reig ha descansat aquesta jornada però encara es manté viu en la lluita per l’ascens, després que es complissin els primers requisits: Santpedor i Can Tito Vilanova han perdut. Les opcions dels berguedans segueixen depenent en primera instància que el Santpedor no guanyi a casa a l’Athletic Vilatorrada el dissabte. Si això es complís, el Puig-reig rebria el diumenge a l’Escola Daina Isard AE amb opcions de col·locar-se en posicions d’ascens a Segona, havent de guanyar obligatòriament el partit. Però aquest partit es podria intensificar segons el resultat del Can Tito Vilanova – Diverevent Montbui, ja que si els primers guanyessin, el Daina podria proclamar-se campió de lliga si s’emporta els tres punts contra el Puig-reig, ja que tot i empatar a punts contra el Montbui, els d’Olesa tenen un gol average favorable. De moment, els del Baix Berguedà són sisens amb 35 punts.

Futsal Athletic Vilatorrada B 6 – 3 Alt Berguedà CCR

L’Alt Berguedà arribava amb els jugadors justos per disputar el partit a Sant Joan de Vilatorrada. Els berguedans optaven per jugar més defensivament i aprofitar les contres per generar perill, sent era capaç d’estrenar el marcador a través de Lluís Casas (3’). Els visitants mantenien el nivell competitiu al llarg de la primera meitat, aconseguint recuperar la igualtat (16’) després dels dos gols dels locals (10’ i 15’) i novament gràcies al xut a porta de Casas. Just abans del descans, però, l’Athletic tornava a marcar per marxar amb un avantatge curt 3 a 2.

A la represa, els locals gestionaven el ritme al seu gust esperant que succeís l’evident: que els seus rivals s’anessin esgotant a mesura que passaven els minuts. D’aquesta manera, els bagencs aconseguien situar els cinc gols al lluminós (32’ i 33’). Els berguedans aconseguien frenar moltes envestides dels rivals per no ser atropellats i fins i tot retallaven una vegada més la distància amb un gol de Dani Ortiz (40’). El toc definitiu al partit el van aportar els de l’Athletic, que pocs segons abans del desenllaç feia el 6 a 3 definitiu.

Athletic Vilatorrada Tercera Catalana FS

Comentaris