Futbol Sala, Casserres Femení

El Puigfitó Casserres torna a guanyar jugant amb solidesa (0-3)

El Puigfitó Casserres torna a guanyar jugant amb solidesa (0-3)

El Puigfitó Casserres es retroba amb la victòria a la pista de l’Olesa després de tres derrotes consecutives. L’ambient, especialment hostil, no va arronsar a les berguedanes que van mostrar la seva millor versió tant defensivament com en atac. Les del Casserres s’estabilitzen a mitja taula en una còmoda sisena plaça i desfan l’empat a punts que fins ara mantenien amb les del Baix Llobregat.

El partit va començar amb set de triomf i molta pressió de les locals a unes visitants que entraven amb intensitat i ganes de lluitar. Des de l’inici, les berguedanes duien la iniciativa en els xuts a porta si bé les d’Olesa també aprofitaven contraatacs que refusava molt bé la portera casserrenca. El primer gol de les berguedanes arribava gràcies a una pilota robada que rematava Irma Cubillas per posar el 0 a 1 al marcador, el mateix que deixaria pas al descans amb una segona part encara molt oberta.

La segona meitat va repetir el guió de la primera, amb les de Casserres pressionant, robant la pilota, fent les seves jugades i xutant a porteria. I seria en una d’aquestes ocasions que Imma Benítez aconseguia el segon gol aprofitant el rebot d’un gol fantasma de Jeni Serralvo. El domini va seguir de la mà de les visitants que també van dur a terme una defensa sòlida i seria en un contraatac que Cubillas feia el doblet i sentenciava el partit amb el 0 a 3 definitiu.

Jeni SerralvoJeni Serralvo Jugadora del Puigfitó Casserres

“Era molt important guanyar aquest partit perquè dúiem una dinàmica molt negativa, amb molts mals resultats consecutius. Sense anar gaire lluny, aquesta segona volta encara no havíem aconseguit guanyar. Anímicament ens va molt bé aquesta victòria davant d’un rival que sap jugar molt bé en equip i no ens va posar les coses fàcils. Ha estat un partit lluitat i guanyar i que en definitiva ens dóna el més important, els tres punts per seguir endavant.”

 

FOTO: Les jugadores al final del partit de la jornada passada / Lídia López

Jeni Serralvo Olesa A Primera Catalana FS

Comentaris