Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

El Casserres perd a casa contra un rival directe (6-7)

El Casserres perd a casa contra un rival directe (6-7)

Els nois del Casserres han perdut les darreres dues jornades 5 punts vitals contra rivals directes en la lluita per la permanència. Després de l’empat la setmana passada a la pista dels cuers, els berguedans han patit una dolorosa derrota a casa per 6 a 7 contra el CE Montseny, els dotzens classificats de 14.

El partit va començar amb molta intensitat i un gol ràpid dels visitants que va empatar al pocs minuts Eloy Carmona. El joc es va adormir una mica fins que els locals van entrar en una mala dinàmica a la mitja part d’aquesta meitat i els de Barcelona van fer seu el partit, encertant a porteria i col·locant-se a tres gols de distància. Abans del descans, Enric Puig acostaria els locals marcant el rebot d’un penal produït per un jugador visitant que tallava amb una mà clamorosa el xut de Franc Serra al refús d’un altre penal i que només va endur-se una targeta groga.

A la represa, el Casserres seguia per darrera i havia de remuntar el partit així que va sortir amb empenta i voluntat. I amb aquesta força, Eloy Carmona i Isaac Cabana posaven l’empat i donaven emoció al partit. En aquest punt, el joc va estar molt disputat. El Montseny feia el cinquè que ràpidament igualava Xavi Sala. No obstant això, i després d’haver remuntat tres gols en contra i empatat el partit en dues ocasions, els visitants feien dos gols seguits quan faltaven cinc minuts que deixaven tocats als casserrencs. En aquest moment, van passar a jugar de cinc i, tot i que van generar infinites ocasions, l’equip rival es va tancar molt bé i el porter va refusar els xuts una vegada i altra. Isaac Cabana va fer el darrer gol del partit a pocs segons del final i, tot i que ho van provar fins al toc de la botzina, el marcador ja no es va bellugar més i els berguedans van quedar-se amb les mans buides després de quatre setmanes seguides puntuant.

Marc CodinaMarc Codina Jugador del PCImagine Casserres

Ha estat un partit estrany. Al principi ens han enganxat i hem anat a remolc tota la primera part. A la segona hem reaccionat i hem anat molt bé. Un cop hem aconseguit empatar hem llençat el partit amb dues errades nostres. Hem patit la mateixa dinàmica que la setmana passada. S’ha d’intentar no fer aquestes errades en el que queda de temporada, doncs queden molt pocs partits i hem d’anar a guanyar-ne els màxims possibles per salvar-nos, no tenim cap més remei.

 

El FS Puig-reig surt de la zona de descens (1-0)

Important victòria per la mínima dels nois del Puig-reig davant del Pares i Mares Martorell, el cuer del Grup 4 de Segona Catalana. L’únic gol del partit va arribar els últims segons de partit. Un gol que val or, ja que suposa els tres punts i sortir de la zona de descens per evidenciar, una setmana més, el canvi de dinàmica sumant la tercera victòria consecutiva i el quart partit seguit puntuant.

 

FOTO: Final del partit amb alegria pel Montseny i cares llargues al Casserres / Lídia López

Divisió Honor FS Marc Codina Montseny Segona Catalana FS

Comentaris