Handbol

La qualitat s’imposa i sentencia a l’Handbol Berga des de l’inici (24-32)

La qualitat s’imposa i sentencia a l’Handbol Berga des de l’inici (24-32)

Després d’algunes jornades de bons resultats, l’Handbol Berga torna a passar per un moment complicat. L’equip va caure derrotat en la visita del líder, el Sant Martí Adrianenc C, per 24 a 34, i torna a la zona de descens.

subi2L’equip surt conscient que la clau del partit pot ser la defensa, però diversos alt-i-baixos porten a un primer parcial negatiu, ja que no l’aconseguien tancar correctament i era tova en certs moments. Tot i la voluntat dels locals, el rival sempre troba xuts, jugant entre línies i amb els pivots, però també des dels laterals i els extrems quan generen prou espai. El Berga es troba amb dificultats per anotar davant de la defensa oberta plantejada pel rival, però aprofita les poques ocasions que tenia. La diferència entre els dos equips ja s’evidencia a l’equador de la meitat, tant en el joc com en el marcador negatiu de 5 gols. Els canvis i el temps mort no serveixen per res, i en 2 minuts els líders encarrilen el partit, agafant un avantatge de 8 dianes, anotant fàcil després de defensar fort. D’aquesta manera, s’arriba al descans 10 a 19.

pep1Sense res a perdre, l’equip surt a la segona meitat endollat i amb l’objectiu de córrer, tirant contracops i sacant ràpid, i jugant atacs ben curts, davant d’un rival que es dedica a jugar més pausat i llarg. D’aquesta manera, encoratjats pel públic, els de Quico Sanz es veuen capaços de retallar diferències, però, tot i els esforços i les bones possessions del conjunt, la diferència no disminueix considerablement. En el tram final, l’equip veu com, tot i estar a prop, la fita és molt complicada, accentuat per decisions arbitrals dubtoses. Els verd-i-negres, però, no abaixen els braços fins als darrers compassos, arribant el definitiu 24 a 32 i, per tant, amb la part positiva de guanyar el parcial de la segona meitat al líder.

Aquesta derrota repercuteix a la taula de classificacions, on els berguedans cauen a la 13a plaça i, per tant, en zona de descens, en un quàdruple empat entre les posicions 10 i 13, als 14 punts. L’equip buscarà sumar en la visita a l’Esplais, la jornada vinent, tot i la dificultat, ja que és el 6è classificat amb 27 punts.

verdaguer1

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Les dues parts han estat ben diferenciades. En la primera hem estat fora del partit i ens han passat per sobre. En la segona, quan ens hem acostat, tothom ha vist què ha passat: diverses decisions arbitrals dubtoses, a les quals estem acostumats. No és excusa, són superiors i per això són els líders. No hem competit a la primera meitat, l’hem tirat per la borda. La part positiva és que podem competir amb qualsevol, però hem d’estar al 110%”. 

Agustí Travé Jugador Handbol Berga

“És el líder i ens ha guanyat perquè són més bons. Hem estat molt malament en els primers minuts. Hem tancat malament la defensa i ells jugaven bé amb el pivot, amb dos centrals molt ràpids, que han fet mal a la 6-0. En atac, no hem sabut fer mal a la defensa oberta que ens han fet. Estaven molt ben organitzat i tenien molts canvis, mentre que a nosaltres ens falta físic. A la segona meitat, intentàvem fer doble pivot i treure ràpid de centre, però ens anàvem neutralitzant els jugadors importants. Ens han xiulat algunes passes dubtoses, alguna exclusió que potser no era… han acabat marxant i la distància era insalvable”.

agusramon

FOTOS: Aleix Camprubí

agustí travé Berga Handbol handbol berga quico sanz

Comentaris