Futbol Sala, Casserres Femení

Golejada inesperada (7-2)

Golejada inesperada (7-2)

El Puigfitó Casserres ha estat golejat aquesta jornada a la pista de l’Hospitalet Bellsport B per un contundent 7 a 2. A les noies del Casserres els està costant la segona volta, ja que encara no han sumat cap victòria dels quatre partits ja disputats.

Les berguedanes van sortir adormides a la pista, amb conseqüències immediates. Al cap de deu minuts de joc, les locals ja tenien el 2 a 0 al marcador. El joc va quedar estabilitzat fins que el marcador s’ampliava amb dos gols seguits més que posaven el 4 a 0. Aquest resultat feia reaccionar a les visitants que començaven a tenir ocasions i sentenciava Jeni Serralvo amb un gol pocs minuts abans del descans.

La segona meitat es preveia difícil per les de Casserres pel fet d’haver de remuntar tres gols. Els primers minuts, el respecte i la prudència va regnar entre els dos conjunts i el partit va quedar calmat, fins a la mitja part del període, amb dos tants seguits, un per cada equip i el doblet per Serralvo. A vuit minuts pel desenllaç, les visitants sortien de 5 per intentar remuntar el partit, però va ser envà. Dos gols a porteria buida de les locals definien la golejada per 7 a 2.

Imma BeniImma Benítez Jugadora del Puigfitó Casserres

“Hem començat amb el partit de cara però de mica en mica, amb els primers gols, ens hem enfonsat tant moralment com físicament. Penso que hem de tornar a creure en nosaltres per aixecar la segona volta que fins ara no portem gaire bé.”

 

FOTO: Una acció del partit a l’Hospitalet de Llobregat / Lídia López

Imma Benítez L'Hospitalet Bellsport B Primera Catalana FS

Comentaris