Futbol Sala, Casserres Masculí

Aquella victòria que mai arriba (3-3)

Aquella victòria que mai arriba (3-3)

Els nois del PCImagine Casserres ho tenien tot de cara per sumar la primera victòria fora de casa: es troben en un bon moment, s’enfrontaven als darrers classificats i el resultat precedent era de 9 a 2 a favor dels berguedans. No obstant això, el partit se’ls ha escapat els darrers minuts i han hagut de conformar-se novament amb l’empat.

El partit ha començat amb igualtat i molt respecte entre equips. El Sang Culé ha notat l’escalf de la gent i ha anat fent-se fort a la vegada que el Casserres es mostrava imprecís a la pista. Tot i tenir més ocasions, els berguedans no han rematat amb fortuna cap d’elles i han estat els locals els quins s’han avançat gràcies a un impressionant gol de falta. Els visitants feien en aquest moment un canvi radical i començaven a jugar al seu ritme habitual, si bé la proximitat amb el descans no els donava opcions a empatar.

A la represa, els de Casserres han sortit amb intensitat i actitud per remuntar el partit. El primer gol no es feia esperar i arribava mitjançant Eloy Carmona amb només un minut jugat. Els berguedans dominaven el partit i tancaven cada cop més els barcelonins a la seva àrea. Xavi Sala i Arnau Ribera encarrilaven el joc amb dos gols seguits que col·locaven l’1 a 3 al marcador. El pes del joc i la confiança han fet baixar el ritme als visitants a la vegada que el Sang Culé, molt necessitat de puntuar, donava un 110% al joc. Els darrers cinc minuts, els locals han aconseguit l’empat i han diluït tots els esforços dels casserrencs.

Xavi SalaXavi Sala Jugador del PCImagine Casserres

“Ha estat un partit amb un domini repartit pels dos equips. Al final, s’ha decidit per dues errades nostres, així com ens ha passat moltes altres vegades. És un empat i no una derrota, i això sent fora sempre està bé però el d’avui era un partit important i l’hem deixat escapar. No sé si, a la llarga, ens pot perjudicar.”

 

FOTO: Arnau Ribera celebrant el seu gol avui a Barcelona / Lídia López

Divisió Honor FS Sang Culé Cor Català Xavi Sala

Comentaris