Handbol

L’Handbol Berga perd una oportunitat d’encarar la permanència (21-20)

L’Handbol Berga perd una oportunitat d’encarar la permanència (21-20)

L’Handbol Berga ha acabat perdent un partit important, a la pista del CH Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat B, per 21 a 20, desaprofitant una oportunitat d’allunyar-se del descens. La derrota és contra un rival directe, que ara empata a punts amb Berga, amb la qual cosa la zona baixa s’ajusta.

pepfornellEls berguedans van començar amb l’habitual 6-0 robusta inicial, executada correctament durant bona part del partit, especialment en la primera meitat. Tot i això, i tot i crear ocasions de gol, l’equip no aconseguia rematar correctament, fos amb mals xuts o fos amb les aturades del porter rival. La igualtat ha regnat en una primera part que ha acabat 10 a 11.

A la represa, l’equip ha sortit lleugerament adormit, amb la qual cosa el rival s’ha posat 2 per sobre, amb un parcial de 4-0. A base d’ajustar la bona defensa, però, els berguedans es tornen a posar per davant, i el partit arriba empatat al tram final. Everdaguern aquest, el Sant Feliu ha aconseguit un gol afortunat des dels 12 metres, fregant el passiu, però el Berga ha aconseguit contestar i empatar a 20. Al final, però, un gol des de l’extrem ha donat el gol de la victòria als locals, i els verd-i-vermells no han pogut aprofitar la darrera possessió per sumar cap punt.

D’aquesta manera l’equip segueix amb 14 punts, però baixa a l’11a plaça, precisament a favor del Sant Llorenç, que aconsegueix els mateixos punts però té l’average general a favor, ja que el particular està empatat. A la jornada vinent, vista del líder, el Sant Martí Adrianenc C, que suma 33 punts.

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Hem fet un molt bon partit en defensa, però dolent en atac. Era un rival al qual li podíem fer més gols. L’altre dia vam tenir un atac fluid, però avui no, per això necessitem continuïtat. Hem perdonat quan teníem marge al marcador i no hem rematat al rival. Tampoc hem aconseguit anotar en la darrera possessió. Ha sigut una derrota per desmèrit nostre. Si crees ocasions però no les fiques, com a tècnic tampoc es pot fer gaire més. Les dues derrotes a fora han donat vida als nostres competidors”.

pepfornellJosep Fornell Jugador Handbol Berga

“Encara som un equip en formació, estem verds i ens han guanyat en experiència. Fa relativament poc que juguem junts. Això s’evidencia en què hem passat de guanyar el segon a casa a perdre contra un rival directe de la part baixa. Si haguéssim jugat com la setmana passada, hauríem guanyat de 5 com a mínim. A nivell individual, m’ha costat despertar-me, però al final he fet un bon paper”.

hthandbolberga

El cadet apunt d’assegurar-se la segona fase mentre l’aleví la comença amb mal peu

El cadet per la seva banda es va imposar al Poblenou, per 24 a 23, en un gol per sobre la pantalla d’Eduard Pey, amb el temps ja esgotat. D’aquesta manera, l’equip segueix més a la part alta que mai, 3r amb 28 punts, posant terra entremig amb el mateix Poblenou. Amb una victòria la setmana vinent contra el Molins de Rei, 6è amb 17 punts, l’equip s’asseguraria la 3a plaça, que dóna accés a la segona fase.

D’altra banda, l’aleví va tornar a caure derrotat en l’inici de la segona fase, després de fer-ho per 6 a 10 en la visita del Súria, ara per 12 a 4 a la pista del Guissona. L’equip és cuer, amb 0 punts, empatat amb l’Agramunt, i prepara la visita del Santpedor, que suma 2 punts.

FOTOS: Josep Maria Serarols

Berga Handbol handbol berga josep fornell pep fornell quico sanz

Comentaris