Futbol Sala, Casserres Masculí

Festival de gols als veïns (8-1)

Festival de gols als veïns (8-1)

El PCImagine Casserres ha sortit aquesta setmana de la zona de descens gràcies a la victòria d’ahir contra el Montserrat-Monistrol. El derbi intercomarcal es va saldar amb una golejada dels berguedans als bagencs per 8 a 1 que reverteix el gol average a favor dels de Casserres després de la victòria de la primera volta per 6 a 0.

El partit va començar igualat, amb intensitat i ocasions per tots dos equips, especialment per part dels berguedans. El porter del Monistrol va evitar que s’avancessin els locals gràcies a un parell de bones intervencions. Tot i això, el domini va ser creixent pels berguedans i van aconseguir arribar al descans amb un avantatge de 2 a 0 gràcies als gols d’Arnau Ribera al minut 16 i d’Eloy Carmona al 18. La nota negativa d’aquesta meitat va ser la lesió del número 13 visitant.

La segona part el partit va ser absolutament del Casserres i així ho denotava la represa, amb un gol a la primera acció de Carmona. Els de Monistrol aconseguien anotar un gol que donava emoció al joc, però que va quedar ràpidament anul·lada pel domini aclaparador dels berguedans, que van anar encadenant els gols fins al 8 a 1. Van marcar Isaac Cabana i Eloy Carmona en quatre ocasions més, firmant així una genial actuació amb sis tants. Els visitants van sortir de cinc els darrers minuts però una bona defensa i un porter imbatible els van impedir retallar distàncies.

Eloi CarmonaEloy Carmona Jugador del PCImagine Casserres

“Ha sigut un partit molt important per nosaltres perquè estant a baix hem de guanyar sí o sí. Sabíem que es tractava d’un rival complicat, doncs ens havia guanyat 6 a 0 a la primera volta i venien com a cinquens a la classificació. Hem de continuar com ara, en la línia d’aquest bon moment, per aconseguir el nostre objectiu de salvar la categoria.”

 

FOTO: Eloy Carmona i Enric Puig celebrant un gol / Lídia López

Divisió Honor FS Eloy Carmona Monistrol de Montserrat

Comentaris