Bàsquet, Bàsquet Berga

El Beep Berga estrena les victòries a domicili (58-69)

El Beep Berga estrena les victòries a domicili (58-69)

Victòria molt important per al Beep Berga aquest cap de setmana, a la pista de La Salle Manresa, per 58 a 69, que dóna forces a l’equip per encarar el darrer tram de temporada. És important, primer, per sumar la primera victòria de la temporada fora de casa, després per guanyar a un rival directe, finalment, per emportar-se l’average particular.

L’inici ja va estar dominat per un Berga que defensava fort i recuperava pilotes, cosa que permetria tirar contracops i poder anotar. En el segon parcial, l’equip segueix controlant, mentre La Salle demostra clars problemes per anotar, gràcies a la bona defensa individual berguedana, que apretava entre línies, per arribar al descans 19 a 26.

La Salle comença dominant la segona meitat, fruit de les pèrdues del Berga i els posteriors contracops. Tot i això, a l’equador del quart els visitants poden rebotejar més i millor, i anotant des de sota cistella recuperen l’avantatge. El darrer temps va estar molt calent, amb moltes cistelles. El Beep va començar dominant i agafà un avantatge de 14 punts, que posteriorment els locals van rebaixar a 3. En els darrers minuts, però, l’equip va saber gestionar el final de partit i, a través dels tirs lliures, els taps de Borrellas i un triple al darrer segon, els de negre van recuperar l’avantatge d’11, posant el 58 a 69.

Els jugadors més importants van ser Oleguer Cruz amb 19 punts i Marc Ribera amb 14, la majoria dels quals molt importants. També van destacar Oriol Tintó amb 12 i Ernest Ferrer amb 8.

Amb els 2 punts, l’equip en suma 26, 5 victòries, i a l’espera de resultats d’aquesta jornada, és el penúltim classificat, a 2 victòries d’evitar el descens directe. La jornada vinent pot ser propícia per aprofitar l’embranzida, ja que visitarà Berga el cuer de la categoria, el CB Vilatorrada, un rival molt directe, ja que també ha sumat 5 victòries, a l’espera del seu partit d’aquesta jornada.

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Beep Berga i president del club

“Partit i victòria molt importants. L’havíem preparat fins als últims detalls i sabíem on els podíem fer mal. Hem fet un molt bon partit, sobretot en defensa, frenant els seus punts forts. En atac hem controlat el partit i hem estat encertats des de la línia de 3. La primera victòria fora de casa ens anima de cara al final de temporada, que serà molt dur. Estem fent una bona segona volta i no ens hem de rendir. Els jugadors i el cos tècnic estan fent un treball impressionant”.

RIBERARETALLMarc Ribera Jugador Beep Berga

“Era un partit vital que portàvem molt ben preparat. Ens ha sortit un partit rodó. El final ha sigut dur, però la nostra defensa ha parat als seus homes importants. Hem tingut una bona primera meitat i, al final, hem tingut el cap red i hem pogut resoldre el partit. Individualment, he estat descentrat a l’inici del partit, però he trobar l’encert al final, en els minuts calents, amb triples importants. Estic content”.

 

Foto: Un partit d’aquesta temporada a casa. Autor: Aleix Camprubí.

ae basquet berga Bàsquet Berga beep berga Hug Tuyet marc ribera

Comentaris