Futbol Sala, Casserres Femení

El Puigfitó Casserres mereix la victòria però s’ha de conformar amb l’empat (1-1)

El Puigfitó Casserres mereix la victòria però s’ha de conformar amb l’empat (1-1)

El Puigfitó Casserres deixa escapar dos punts a la pista del Pla de Llobregat després d’empatar per 1 gol aquesta darrera jornada. Tot i a ser superiors, la mala sort en les rematades i un final caòtic van resultar en l’empat en un partit difícil i poc amable.

El partit començava molt bé per les de Casserres, que dominaven i aconseguien avançar-se amb només sis minuts de joc mitjançant Judit Solà. La presència de les berguedanes creixia a la vegada que generaven més ocasions de gol que no entraven. El descans es feia amb aquest curt avantatge per les visitants.

A la represa la tònica era la mateixa: la sort no acompanyava a les casserrenques que atacaven amb empenta i defensaven eficaçment les poques ocasions de les rivals. Els minuts passaven i la necessitat de gol per a sentenciar el partit preocupava les berguedanes. Les locals feien el seu gol a tres minuts pel final aprofitant el descuit de l’àrbitre, que no va veure com la pilota excedia dels límits de la pista, i aprofitaven per rematar davant de les jugadores berguedanes que entenien seu el sac de banda pertinent. Finalment, enmig d’un ambient hostil, finalitzava el partit amb l’empat 1 a 1.

Carme CasalsCarme Casals Jugadora del Puigfitó Casserres

“Teníem moltes ganes d’aquest partit després que l’any passat ens deixessin plantades i no es portessin bé amb nosaltres. No sento que el resultat sigui just pel partit que vam fer i tinc l’impressió que vaig estar en un camp de batalla i no en una pista d’esports. Però de tot s’aprèn i hem de seguir en la nostra línia de lluitar sempre.”

 

FOTO: Jugadores del Puigfitó Casserres en un partit aquesta temporada / Lídia López

Carme Casals Pla de Llobregat Primera Catalana FS

Comentaris