Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga torna a guanyar a casa per recuperar la confiança (78-68)

El Beep Berga torna a guanyar a casa per recuperar la confiança (78-68)

El Beep Berga ha aconseguit una nova victòria com a local, que serveix per seguir confiant en la salvació i en l’equip. Els locals han pogut resoldre el partit amb certa autoritat i control, en la visita de l’Igualada B, per 78 a 68.

marcriberaigualada1L’inici ha sigut complicat, amb un rival que ha posat el 2 a 9 a través de 3 triples. La defensa individual del Berga ha generat diverses recuperacions, que l’equip ha pogut anotar, per agafar un lleuger avantatge al final del primer parcial, 20 a 15. En el segon, l’Igualada ha mostrat més intensitat defensiva, amb defensa a tota la pista i 2 contra 1, amb un Berga que a estones donava certes facilitats per anotar. D’aquesta manera, el rival retalla distàncies, però els berguedans segueixen anotant i recuperant moltes pilotes, amb diverses alternances, per arribar 5 punts per sobre al descans, 35 a 30.

El Berga no s’ha relaxat i ha seguit amb la intensitat i el ritme, tot i que el rival, intensificant la defensa i anotant, ha seguit dins del partoleguercruzigualada1it. Tintó s’ha mostrat intractable, especialment sota cistella, i generalment a través de jugades individuals, on ell sol es crea els espais, per tornar a allargar l’avantatge. El rival sap posar traves on el Berga és fort, i aconsegueix empatar el partit. Una segona falta tècnica a Jordi Picas el fa abandonar el partit ajuda que el rival es posi per davant, i agafi un avantatge de fins a 6 punts, però el Beep aconsegueix arribar al darrer parcial a 1 punt. Els de negre afronten el darrer endollats i amb la voluntat de guanyar el partit, a través de defensar i recuperar, aconseguint un avantatge de 6 punts, gràcies a l’aportació dels jugadors principals. El rival té moltes dificultats per fer cistelles i segueix perdent pilotes, que donen moltes possessions als locals, cosa que posa una diferència de 10 punts, que anirà mantenint i arribarà als 13. L’Igualada no és capaç de tenir el cap prou fred per remuntar i, tot i diversos triples anotats, el joc de tirs lliures no fa res més que mantenir la distància de 10 punts.

jordiriuigualada1Sens dubte, el millor jugador del partit ha estat Oriol Tintó, anotant 25 punts, molts dels quals a través de jugades pròpies. També cal destacar el partit de Jordi Riu, amb 19 punts, de Marc Ribera, que n’ha fet 13 amb triples importants, i d’Oleguer Cruz, amb 8 punts i bona direcció.

Amb els 2 punts, els de la capital del Berguedà en sumen 22 i, tot i seguir cuers, empaten amb l’avant penúltim, el Vilatorrada. El desplaçament de la setmana vinent serà al camp del Sedis Hidrology, precisament l’equip que marca la salvació, ja que suma 24 punts i és el 14è classificat, a l’espera d’algun resultat.

hugretall

Hug Tuyet Entrenador Beep Berga i president del club

“Sempre que guanyem, com que ho fem poc, en fem una valoració molt bona. Quan ens han empatat el partit al 3r quart hem tirat el partit endavant molt bé, al contrari d’altres vegades, amb molta lluita, entrega i jugant molt bé. La victòria d’avui és més important perquè l’hem treballat molt i hem guanyat nosaltres el partit. La clau ha estat que hem estat més encertats des de línia de 3 (7/14 – 50%) i la defensa del darrer quart, que no han sabut atacar i els hem fet perdre moltes pilotes que hem aprofitat”.

TintoretallOriol Tintó Jugador Beep Berga

“Han tornat les bones sensacions dels darrers partits, exceptuant el darrer. Hem fet una bona defensa i les coses han rutllat en atac. Ja convenia guanyar, ho hem trobat a faltar. Estic content, he jugat amb confiança i les coses m’han sortit bé”.

 

tintoigualada1

 

El CB Puig-reig confirma la recuperació del bon estat (71-49)

El Puig-reig també ha aconseguit emportar-se una victòria del seu partit, en superar clarament al Bàsquet Sama Vilanova, per 71 a 49. Els berguedans van realitzar un altre partit molt seriós, per encadenar la segona victòria consecutiva i consolidar el bon joc de la passada jornada.

L’equip va començar l’enfrontament molt endollat i amb una bona defensa, que permetia els contracops, i que va facilitar un parcial de 22 a 7 al final del primer quart. En el segon va seguir la mateixa tònica, amb un Puig-reig que podia gaudir de la fluïdesa ofensiva i les facilitats per anotar, per arribar al descans 43 a 19. A la represa, els visitants intenten retallar distàncies, però no aconsegueixen acostar-se a menys de 15 punts, i el darrer parcial no fa més que ratificar la victòria del Puig-reig, finalment per 22 punts.

Marc López va tornar a ser el jugador més destacat de l’equip, amb 23 punts i molta intimidació a la pintura. La victòria va ser mèrit de tot l’equip, però, ja resta de jugadors de l’equip es van repartir el gruix de l’anotació i van aportar molta intensitat defensiva.

Amb la victòria, l’equip segueix amb la zona mitja-baixa, però certa tranquil·litat i bones sensacions, ja que se situa 3 victòries per sobre del descens, a la 10a posició de la taula, amb 25 punts. L’equip buscarà la tercera victòria consecutiva la propera jornada a casa del Sallent, un rival de la part baixa, ja que és el 14è classificat amb 23 punts.

FOTOS: Aleix Camprubí

Bàsquet Berga basquet puig reig beep bàsquet berga beep berga cb puig-reig Hug Tuyet oriol tinto Puig-reig

Comentaris