Futbol Sala, Casserres Femení

Una nova golejada per seguir somiant (0-5)

Una nova golejada per seguir somiant (0-5)

El Puigfitó Casserres suma la tercera golejada consecutiva en les tres jornades de lliga disputades aquest 2017. Les berguedanes s’han imposat a domicili per un contundent 0 a 5 a la pista del Sant Andreu i s’enfilen fins la quarta posició de la classificació amb la qual tanquen la primera volta.

Les casserrenques saltaven a la pista una mica adormides, així que els primers minuts han estat per les locals. Les barcelonines tenien una estratègia de joc que tancava molt a les berguedanes i les forçava a refer la seva forma de joc. Tot i tenir més ocasions, les locals no aconseguien encertar-ne cap mentre que les del Casserres aconseguien fer dos gols als minuts 12 i 19 mitjançant Jeni Serralvo i així fer el descans amb avantatge.

A la segona part, les visitants estaven més concentrades i fent les jugades que habitualment treballen, aconseguint així guanyar la possessió de la pilota. Els darrers deu minuts han estat de domini per les berguedanes que ja es trobaven compenetrades a la totalitat i havien après a desfer-se de les estratègies rivals. Amb això, arribarien tres gols més per sentenciar el partit, obra de Cèlia Guixé, Cristina Rial i novament Serralvo. La número 6 del Casserres suma un hat-trick en un partit on es mesurava directament amb la jugadora que li disputava el capdavant a la classificació de màximes golejadores de la lliga.

Jes

Jèssica Barniol Jugadora del Puigfitó Casserres

“Com estic una mica lesionada he tingut pocs minuts, però ja és el que m’esperava. He anat al partit per fer equip i ajudar el màxim possible les meves companyes. Crec que hem disputat un molt bon partit tot i que penso que el resultat és una mica enganyós perquè elles també han tingut moltes ocasions. De cara les properes jornades espero estar més en forma i deixar enrere les lesions.”

FOTO: Les jugadores del Casserres celebrant el darrer gol la jornada anterior / AUTORA: Lídia López

Jèssica Barniol Primera Catalana FS sant andreu

Comentaris