Futbol, UE Avià

L’Avià recupera sensacions però la victòria es resisteix una jornada més (0-0)

L’Avià recupera sensacions però la victòria es resisteix una jornada més (0-0)

La Unió Esportiva Avià ha empatat a 0 al camp del Girona B, a Vilablareix, en un partit entretingut on els avianesos han fregat una victòria que, malauradament, se segueix resistint. El conjunt dirigit per Pablo Becerril encadena set partits sense sumar els tres punts i ocupa la primera de les places que suposarien el descens de categoria a final de temporada. Malgrat tot, la salvació no està lluny, ni molt menys, i prova d’això és que la sisena plaça és a només 10 punts.

En línies generals, el partit ha estat molt igualat. La primera meitat ha estat clarament de 0 a 0, amb poques ocasions per part de tots dos conjunts. Els avianesos han tornat a sortir en defensa de 5 i han jugat replegats però molt segurs a darrera. Tot i això, l’Avià ha començat molt bé i ha gaudit de dues ocasions clares de gol per part de Miki Poveda. Pel que fa al Girona B, s’ha aproximat a la porteria de Sergi amb dos xuts llunyans des del lateral. L’últim tram del primer temps ha estat clarament dels locals, que han tancat l’Avià al seu propi camp però no han materialitzat les seves ocasions.

A la represa, l’Avià s’ha refet i ha sortit molt millor que en el darrer tram de la primera. Així, ha arribat la jugada polèmica del partit, quan el col·legiat no ha volgut assenyalar un penal per mans dins l’àrea del filial gironí. A banda d’això, tots dos conjunts han protagonitzat un partit molt renyit i l’empat és, probablement, el resultat que fa més justícia al que s’ha vist sobre el terreny de joc.

El postpartit: Girona B 0 Avià 0

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“L’empat és bastant just. Per joc ha estat clarament un partit d’empat, però és una llàstima el penal no assenyalat perquè probablement hagués estat determinant. Les sensacions són bastant millors que fa unes setmanes. Hem recuperat el to competitiu en els dos últims partits i això ens fa ser vius en tot moment dins els enfrontaments. La imatge de l’equip és bastant millor, alguns jugadors que estaven en baixa forma han recuperat el seu millor to, i aviat recuperarem efectius. En els propers compromisos tornen homes importants com Gigi, Uri o Antony.

lariñoÓscar Lariño Jugador de la Unió Esportiva Avià

“L’equip avui s’ha vist confiat i segur de les seves possibilitats. Hem estat molt bé tant en la línia defensiva com en l’ofensiva. Hem tingut les nostres ocasions però les coses no han sortit tal com ens esperàvem i ens hem de conformar amb l’empat. De cara a les properes setmanes, nosaltres seguirem en la mateixa dinàmica que avui ens ha fet sumar. És una lliga molt igualada i no ens podem rendir perquè si encadenem victòries podem passar de baix a dalt en poques jornades. La defensa de cinc ens fa sentir més segurs a darrera i prova d’això són els pocs gols que encaixem últimament”

Girona "B" Óscar Lariño Pablo Becerril

Comentaris