Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

Un altre punt d’aquells que costen, a la butxaca (3-3)

Un altre punt d’aquells que costen, a la butxaca (3-3)

El PCImagine Casserres ha empatat aquesta setmana a la pista de l’Eixample Diferòptics. És la segona ocasió en el que va de temporada que els nois de Casserres puntuen fora de casa, curiosament amb el mateix resultat que l’anterior vegada: empat per 3 a 3.

El partit començava amb més intensitat per part dels nois de l’Eixample i un Casserres tímid. Els berguedans van anar entrant al joc però els locals es mantenien forts, cosa que els va ajudar a avançar-se al marcador. El gol va ajudar a reaccionar als de Casserres, que van aconseguir tornar a empatar a mig període mitjançant Eloy Carmona. No obstant això, el descans es va fer amb els barcelonins per davant, després que una errada dels visitants servís el segon gol local.

A la represa va aparèixer en pista un Casserres totalment diferent, que es va apropiar el partit i va dominar durant quinze minuts. Robert Perarnau va empatar el partit si bé els casserrencs haguessin pogut posar-se per davant en dues bones ocasions. Novament, un error va permetre els locals posar-se per davant en un moment que les forces ja minvaven. El joc va quedar igualat a pocs minuts pel final, gràcies al gol d’Enric Puig. El final va ser molt mogut i qualsevol cosa hauria pogut passar, tot i que finalment el marcador ja no es va modificar.

Marc VilaMarc Vila Jugador del PCImagine Casserres

“Penso que l’empat és el resultat més just en un partit com el d’avui. Ens segueix costant treure punts però aquest té un gran valor per ser en pista aliena, els més difícils. Portem quatre jornades seguides sense perdre i això suposa un balanç molt positiu. Si ens mantenim així, la segona volta pot sortir millor.”

 

Una setmana més, la mateixa història pel Puig-reig (6-3)

El Puig-reig, molt despistat al inici del partit, ha perdut aquesta jornada a la pista del Bellver per 6 a 3. El deu primers minuts de joc van evidenciar la manca de concentració dels visitants, que rebien tres gols seguits dels quals ja no es podrien recuperar. Tot i que a la segona part els berguedans saltaven a la pista amb ganes de remuntar, no ha estat possible, doncs també els ha afectat la manca d’efectius.

 

FOTO: Jugadors del PCImagine Casserres celebrant un gol la jornada passada / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Eixample Diferòptics marc vilà Segona Catalana FS

Comentaris