Handbol

L’Handbol Berga tanca la primera volta deixant escapar la victòria (25-25)

L’Handbol Berga tanca la primera volta deixant escapar la victòria (25-25)

L’Handbol Berga ha finalitzat la primera meitat de la temporada amb empat amb gust amarg, a la pista del CH Montgrí, per 25 a 25. Tot i les baixes (només 1 canvi), l’equip ha estat a punt de guanyar l’enfrontament, però ha acabat cedint un empat contra un rival de mitja taula.

Els de Quico Sanz han anat bona part de la primera meitat per sobre en el marcador, marcant el ritme del partit. El conjunt s’ha mostrat molt seriós i sòlid en defensa i ha evitat perdre pilotes. A més, els jugadors s’han trobat encertats de cara a gol. La repartició de minuts entre els jugadors ha estat molt equilibrada, amb només un jugador de rotació, i l’equip ha aconseguit arribar al descans per sobre: 12 a 13.

A la represa, l’equip ha seguit pel mateix camí durant 10 minuts, però després ha encaixat un parcial de 3 a 0 en un moment on era incapaç de trobar el seu joc. No obstant això, els jugadors s’han refet i han remuntat, posant un 21 a 25 al marcador, a falta de 5 minuts. En aquest moment el conjunt no ha sabut matar el partit. Una baixada de tensió de la llum, a causa de la pluja, ha fet aturar el partit durant uns minuts, cosa que ha tallat el ritme i la dinàmica dels berguedans. D’aquesta manera, el Montgrí ha aconseguit empatar a 25. En la darrera jugada, Arnau Pons ha aconseguit anotar el gol de la victòria, però l’àrbitre no l’ha donat per vàlid al·legant a què s’havia acabat el temps.

Amb aquest punt, els del pimiento segueixen avant-penúltims, a la 13a posició, però amb 7 punts, a una victòria de sortir del descens. En aquesta primera volta, l’equip suma dues victòries, dos empats i vuit derrotes, amb un average negatiu de 41 gols. L’equip iniciarà la segona meitat de la temporada amb la visita del líder, el Sant Cugat C, que té 22 punts.

handbolvsmontgri

 

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Hem fet el partit més seriós de la temporada, tant en defensa com en atac. La seva manera de jugar ens beneficia: equip amb quilos, que va al xoc cos a cos i no al contracop. La clau ha sigut que hem perdut poques pilotes i hem tingut el ritme del partit. Ens han empatat perquè tenien més banqueta i ho han merescut, l’empat és just”.

Arnau Pons Jugador Handbol Berga

“És un empat amb gust de derrota, perquè no hem sabut gestionar els últims 5 minuts: Hem d’aprendre a matar els partits. Tot i això, és un bon resultat, ja que traiem un punt fora de casa i acabem la primera volta amb 7 punts. A més, els altres resultats de la jornada també se’ns han posat de cara. Sempre és bo sumar a Girona, ja que és complicat per arbitratges i ambient. Estic en una bona dinàmica, amb dos partits bons consecutius. A la darrera jugada he agafat la pilota i he xutat, anotant el gol. Sabia que quedava poc temps i veníem d’una falta, per la qual cosa potser havíem d’esperar i tirar la falta a peu parat”.

arnau pons Berga Handbol handbol berga quico sanz

Comentaris