Futbol Sala, Casserres Femení

Dolça tornada a casa (7-2)

Dolça tornada a casa (7-2)

El Puigfitó Casserres ha golejat aquesta jornada a l’Alheña per 7 a 2. Les berguedanes feia setmanes que no  disputaven un partit a la seva pista i tornaven animades per la golejada la setmana anterior a la pista del Solsona. Tot plegat ha afavorit a les noies del Casserres, que han disputat una segona meitat excel·lent.

El partit ha començat amb més possessió i ocasions per les locals, si bé no les han pogut aprofitar. Mica en mica el joc s’ha igualat al punt que els dos gols que han fet les berguedanes, al minut 9 de la debutant Martina Vila,  i al 14 de Jeni Serralvo, eren ràpidament replicats per les visitants. Ambdós equips han anat  han perdent força i el descans ha arribat amb l’empat a 2 al marcador.

La segona meitat ha estat totalment diferent. Les locals han entrat concentrades i han fet dos gols seguits mitjançant Irma Cubillas i Cristina Rial que han enfonsat a les visitants, cansades pels pocs efectius disponibles. Amb l’expulsió d’una jugadora de l’Alheña, les berguedanes encara han tingut més de cara el partit i han seguit jugant amb eficàcia. Al minut 32, Cubillas marcava el cinquè gol i les de l’Hospitalet sortien de cinc per intentar retallar distàncies. Aquesta estratègia no els ha servit, doncs mentre que elles no han pogut moure el marcador, les locals han ampliat la seva gesta fins als 7 gols, gràcies a Rial i Quar Boixader.

Cristina RialCristina Rial Jugadora del Puigfitó Casserres

“Ens ha costat arrencar a la primera part, però ha estat força igualada. Ja a la segona, hem entrat molt més bé, ens hem sabut compenetrar i hem jugat molt més en equip. Hem detectat els errors de la primera meitat i els hem intentat corregir. Per mi ha estat una molt bona meitat i així ho plasma el resultat.”

 

FOTO: Xut a porta del Puigfitó Casserres / AUTORA: Lídia López

Alheña Cristina Rial Primera Catalana FS

Comentaris