Futbol, CE Berga

La història no és la mateixa que a la primera volta (1-1)

La història no és la mateixa que a la primera volta (1-1)

El Club Esportiu Berga ha aconseguit un valuós empat a un al camp de les Franqueses aquest cap de setmana.  El conjunt vallesà es va avançar en el marcador en l’únic xut entre els tres pals que va fer a la primera meitat, però els berguedans van ser millors a la represa i van aconseguir la igualada amb un bon gol de Joan Noguera.

La primera meitat va ser molt travada. En un partit molt similar al que el Berga va disputar al camp del Sant Quirze, només hi van haver dues ocasions clares en els primers 45 minuts. Una, pel bàndol vallesà, va significar l’1 a 0; l’altra, pel bàndol berguedà, va ser un u contra u de Noguera que va sortir fora per ben poc. El gol local va ser obra d’Albert Muñoz, que va superar Dani Peralta en segona instància després que el porter berguedà aconseguís aturar-li un u contra u.

A la represa, el Berga va sortir, com ve sent habitual en els darrers mesos, disposat a capgirar el marcador. Els berguedans van ser millors en el primer tram de la segona part i van merèixer un empat que arribaria al minut 65, quan Noguera, a cama canviada, va enviar al fons de la xarxa un bon xut des de fora l’àrea.

A partir del gol, el partit va canviar radicalment. Les Franqueses es va llançar a l’atac amb l’objectiu de tornar-se a avançar i guanyar uns tres punts que li servirien per no perdre pistonada respecte el líder. Ara bé, l’ànsia ofensiva deixava molts espais darrera i això ho va aprofitar el Berga per generar més d’un ensurt a l’afició local. En concret, els berguedans van disposar de tres contraatacs molt ben trenats que no van acabar en gol per ben poc. Per la seva banda, les Franqueses va topar-se amb una defensa visitant molt ben col·locada i només va gaudir d’una ocasió clara a partir del gol de Noguera. Sigui com sigui, l’1 a 1 no es va moure fins al xiulet final i els equips es van haver de repartir els punts.

El post-partit: Les Franqueses 1 Berga 1

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Hem fet un partit molt correcte. Penso que en aquesta segona volta els partits contra els equips de dalt aniran en la mateixa línia que aquest. Estem bé però cometem errades que comporten gols encaixats i això ho hem de polir. A la segona part els vam poder apretar i és una sort perquè és una cosa que podem fer en gairebé cada partit i això vol dir que estem millor que el rival físicament. El resultat és bo: és contra un equip de la zona alta i fora de casa. Crec que hi ha hagut molts canvis respecte l’inici de temporada, som un equip més madur i consistent i els errors que vam cometre en els primers partits segur que no es repetiran. D’altra banda, mirem amb preocupació les lesions que estem tenint. Aquesta setmana se’ns ha lesionat el Gerard, el nostre lateral esquerre, i estem molt pendents de la seva evolució perquè és una baixa sensible, com les moltes que estem tenint últimament, ja sigui per lesió o per sanció”

agusAgustí Casanovas Jugador del Club Esportiu Berga

“Va ser un partit molt compacte per part nostra. El seu gol no ens va influir, vam seguir treballant i vam treure un empat contra un rival dels de dalt i en un camp molt complicat. Ara ens ve el “tourmalet” i l’objectiu és guanyar, partit a partit, i intentar treure els màxims punts possibles. No estem tenint sort amb les lesions i això ens preocupa, però estem bé, som una plantilla molt bona i estem convençuts que tirarem els partits endavant. La setmana que ve ens ve el líder i sortirem a guanyar. A casa som un equip molt fort i els números ho demostren. Crec que els podem fer mal i, a més, els tenim moltes ganes perquè allà hi vam encaixar la derrota més gran de la temporada”

Proper partit

La propera setmana el Berga rep la visita del Cardedeu, actual líder de la categoria. Serà diumenge, 29 de gener, a les 16 hores al municipal berguedà.

 

FOTO. Joan Noguera en un partit d’aquesta temporada / AUTOR: Aleix Camprubí

Agustí Casanovas Joan Prat Les Franqueses Segona Catalana

Comentaris