Futbol Sala

Berguedà i Bages seran epicentre del Futbol Sala nacional aquest cap de setmana

Berguedà i Bages seran epicentre del Futbol Sala nacional aquest cap de setmana

Gironella acollirà un dels partits de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials Masculines sub 19 de Futbol Sala. Concretament, la població rebrà els equips d’Aragó i Andalusia que a les 12 del migdia del Diumenge 22 jugaran l’últim partit de la trobada, a la vegada que el Catalunya contra Comunitat Valenciana que es jugarà a el Pujolet de Manresa. L’equipament manresà serà seu de la resta de partits de la fase.

El Berguedà fa d’amfitrió amb el Bages, doncs tots els participants a la competició, jugadors, cos tècnic i auxiliars de les seleccions estaran allotjats a l’Hotel Berga Park. A més a més, també s’han programat sessions d’entrenaments als pavellons de Cercs i Berga els dies que dura la trobada.

El motiu pel qual el Pavelló Municipal de Gironella ha estat escollit com a seu és, tal i com indica el Delegat de la Federació Catalana de Futbol, Pep Graus, per les condicions excel·lents de les instal·lacions, que recordem acollia fins la temporada passada els partits del Penya Esplugues Gironella, equip que milita a la Primera Nacional. A la vegada, la població es troba pròxima a la seu principal i la seu dormitori. “La federació sempre té en compte el Berguedà perquè s’hi sent molt còmode”, afegeix.

El fet que els últims partits es juguin a la vegada, dóna més emoció a la fase classificatòria, doncs només un dels equips passarà a la fase final del Campionat de Seleccions. Els catalans, sota les directrius d’Antonio Mesa, defensen el títol enguany. L’entrada als partits així com als entrenaments és lliure als espectadors, i pot esdevenir una oportunitat per veure les futures estrelles del Futbol Sala nacional.

Les seleccions que juguen a Manresa conformen el Grup C de la fase prèvia. En aquestes mateixes dates, es disputaran les altres tres fases per trobar els quatre finalistes. El Grup A es trobarà a Ceuta, on hi jugaran la selecció amfitriona, Ceuta, a més de Cantàbria, Castella – la Manxa, Regió de Múrcia i Melilla. El Grup B jugarà a Càceres i acolliran a les seleccions d’Extremadura, La Rioja, Illes Canàries i Madrid. I Per últim, es trobaran a Àlaba les seleccions del País Basc, Navarra, Illes Balears i Galícia, que conformen el Grup D.

 

Calendari del Grup C del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Masculines sub 19 de Futbol Sala

CALENDARI Sub19

FOTO: El Manresa FS té convocat un dels seus jugadors, Carles Lavado / AUTORA: Lídia López

Federació Catalana de Futbol Futbol sala Gironella Pep Graus

Comentaris