Futbol Sala, Casserres Femení

El Puigfitó Casserres protagonitza una golejada a domicili mostrant la seva millor versió (5-9)

El Puigfitó Casserres protagonitza una golejada a domicili mostrant la seva millor versió (5-9)

Les jugadores del Puigfitó Casserres comencen l’any de manera immillorable. Les berguedanes han protagonitzat la millor victòria d’aquesta onzena jornada al Grup 2 de primera catalana després d’imposar-se a domicili al Solsona per 5 a 9. Aquest triomf les ajuda a situar-se amb més comoditat a la zona mitja de la classificació. La nota negativa de la trobada és la lesió de Cristina Rial.

El Puigfitó Casserres saltava a la pista com a favorit en aquest derbi intercomarcal, davant d’un Solsona encasellat a l’última posició i sense cap punt. Però les locals donaven la sorpresa fent el primer gol en només vint segons de partit. No obstant, quan les casserrenques van ser dins del partit, van fer quatre gols consecutius en menys de cinc minuts, obra de Cèlia Guixé, Irma Cubillas i Jeni Serralvo en dues ocasions. Les locals jugaven al contraatac i tenien un bon ritme, cosa que les va ajudar a retallar distàncies fins al 3 a 4. Just abans del descans, Serralvo tornava a veure porteria per anar a la segona meitat amb el 3 a 5 al marcador.

La segona meitat es reprenia amb el partit obert i opcions a ambdós conjunts. Aquest període, va ser de domini clar per les berguedanes, que ja interpretaven bé el joc de les solsonines i es movien amb seguretat. Cèlia Guixé tancaria el marcador que prèviament havia deixat ben definit Jeni Serralvo, marcant en tres ocasions més en aquesta part i aconseguint així la fita de marcar 6 gols en un mateix partit que la impulsen, a més a més, a la posició de màxima golejadora del grup en aquests moments.

Jeni SerralvoJeni Serralvo Jugadora del Puigfitó Casserres

“Era important començar l’any guanyant per tenir una bona dinàmica. El Solsona anava amb moltes ganes per ser un derbi i nosaltres no ens vam relaxar, tot i sabent que eren últimes amb 0 punts. Hem sortit adormides però hem reaccionat bé. Estic molt contenta pels 6 gols, mai ho havia aconseguit i estic molt agraïda a les meves companyes per haver-ho fet una mica més fàcil.”

 

FOTO: Jugadores del Puigfitó Casserres en un partit aquesta temporada / AUTOR: Albert Codina

Jeni Serralvo Primera Catalana FS Solsona

Comentaris