Futbol, C AT Gironella

El Gironella frega l’empat a l’Olímpic de Terrassa però acaba acusant les baixes (2-0)

El Gironella frega l’empat a l’Olímpic de Terrassa però acaba acusant les baixes (2-0)

L’Atlètic Gironella ha perdut aquest cap de setmana al camp de la Fundació Terrassa per 2 a 0 en un partit clarament condicionat per les baixes que tenien els gironellencs. L’equip de Ponti es va presentar a l’Olímpic de Terrassa amb dos jugadors del filial i un cadet (l’entitat no té equip juvenil), ja que comptava amb 8 baixes entre malalts, sancionats i lesionats. Malgrat tot, els del Berguedà van estar ben a prop d’esgarrapar un punt.

El partit va ser molt gris per part dels dos equips. Els egarencs van portar el ritme del joc, que va ser molt baix, i el Gironella es va dedicar a defensar la seva porteria sense inquietar la defensa rival. A diferència d’altres dies i fruit de la precarietat amb la qual s’afrontava el partit, els homes de Ponti van estar força espesos en atac.

Sigui com sigui, l’empat a 0 es va aguantar fins avançada la segona meitat. Al minut 69, però, Jofre va aturar amb problemes una falta, però l’egarenc Víctor Molina va caçar el refús per avançar el Terrassa. A partir d’aquí, el Gironella es va obrir una mica més en busca de l’empat, però les ocasions no van acabar d’arribar fins al minut 90, quan els gironellencs van tenir la seva gran oportunitat. La defensa local va ser capaç de treure sota pals una ocasió claríssima que va acabar amb un xut de Nil Raich, un dels jugadors del filial que debutava ahir. A més, al contracop i quan el Gironella encara estava lamentant l’ocasió desaprofitada, els locals van fer el segon gol, que sentenciava el partit.

El post-partit: Fundació Terrassa 2 Gironella 0

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“El Terrassa va merèixer guanyar a nivell d’ocasions, sí. Però tampoc és que ens passessin per sobre, ni molt menys. Ens vam trobar un equip molt jove que cuida la pilota i la mou bé, però els faltava profunditat i no van generar-nos massa perill. En van tenir alguna més que nosaltres, això sí. És un d’aquells partits que has de jugar un cop a l’any. Vam anar a Terrassa molt condicionats per les baixes i sabíem que qualsevol punt que esgarrapéssim seria positiu. L’ocasió clara del final ens ha fet somiar i realment ho hem tingut a prop, però no ha pogut ser”

pol-ginestaPol Ginestà Jugador de l’Atlètic Gironella

“L’Olímpic de Terrassa és un cap molt gran, tot un estadi. El partit va ser força ensopit sense massa domini per part de ningú. Teníem moltes baixes i això ens va passar factura. Ara bé, ens quedem amb un regust de boca amarg perquè la vam tenir al final. Ens vam quedar a ben poc de treure alguna coseta més. Si la jugada prèvia al seu 2 a 0 entra i acabem 1 a 1, no hagués passat res. Va ser una llàstima”

La resta de resultats i la classificació del grup 4 de Segona Catalana, aquí.

La propera jornada comença la segona volta. El Gironella visita el camp del Castellar, actual sisè classificat, amb 30 punts i una clara dinàmica ascendent. Els vallesans sumen tres victòries consecutives però ja van veure com el Gironella els superava per 2 a 0 a la primera volta.

 

FOTO. L’egarenc Adrián Molero, després de fer el 2 a 0 definitiu a l’Atlètic Gironella / AUTOR: Terrassa FC (@TerrassaFC)

Fundació Terrassa Jordi Pont Ponti Pol Ginestà Segona Catalana

Comentaris