Handbol

Voler i no poder (22-22)

Voler i no poder (22-22)

L’Handbol Berga només va aconseguir un empat en un partit en el qual va tenir clares opcions de guanyar i era important de cara a la permanència. El Cerdanyola B va aconseguir les taules a 22 gols i deixa al Berga molt necessitat de punts, a un partit d’acabar la primera volta.

handbolvscerdanyola3El Berga va fer una bona primera meitat, amb un atac correcte i una defensa sòlida. El partit va començar amb un intercanvi de gols, amb lleuger avantatge per al Berga, entre altres coses, per la defensa compacte 6-0 i les bones aturades del porter Gerard Remolà. Tot i això, el rival aconseguia anota a través d’individualitats, i aconsegueixen remuntar 3 gols en contra, per empatar a 6 a la meitat del parcial. Després de seguir amb aquest intercanvi, uns 2 minuts dels visitants a les acaballes no serveix per augmentar l’avantatge, i s’arriba al descans 12 a 10. Més enllà del porter, també van destacar en aquesta meitat Arnau Verdaguer i Joan Serarols.

handbolvscerdanyola4

El Berga es va trobar amb moltes dificultat durant bona part de la primera meitat, sobretot en atac. Només de començar, el Cerdanyola aconsegueix l’empat. El rival havia aconseguit tancar millor handbolvscerdanyola2la defensa, i els locals es trobaven amb el típic desencert i manca d’idees dels inicis de les segones parts. Quan el Cerdanyola es posa dos gols per davant augmenta la intensitat i la tensió, però el parcial es trenca quan l’àrbitre xiula dos minuts al pivot rival per celebrar un gol contra la grada. El Berga es trobava amb moltes dificultats per retallar un avantatge que oscil·lava entre 2 i 3 gols, fins que s’acosta a 1 gol i un temps mort del rival només serveix per acabar de remuntar i empatar a 18, en un bon moment del Berga, a falta de 8 minuts.

D’aquesta manera l’Handbol Berga s’esperona, també ajudat per la grada, i es posa 2 gols per sobre, en un moment en el qual Arnau Pons consolida el seu bon partit. A 2 minuts per acabar, l’àrbitre expulsa a l’entrenador rival, després de diverses advertències i amonestacions, per les contínues protestes. Al final, el Berga es posa per davant amb un penal marcat per Serarols, hi ha un gol de jugada a banda i banda, fins que el porter rival aconsegueix, de penal, el definitiu empat a 22.

Amb aquest punt, l’equip segueix 13è, penúltim, amb 6 punts. En la darrera jornada de la primera volta, l’equip visitarà el Montgrí, 9è classificat amb 10 punts, a l’espera del seu partit d’aquesta jornada.

 

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“El partit ha estat igualat. Hem pagat molt car l’inici de la segona part, on hem fet un gol en 13 minuts i ells han marxat de 3, això penalitza. És una cosa que hem de millorar clarament. Hem fet internacional al porter rival. Hem estat molt espessos en atac, amb poc encert, però una bona defensa. Tot això penalitza molt. Tenim 6 punts, ens en falten 14″.

Arnau Pons Jugador Handbol Berga

“Hem estat molt bé a la primera meitat i a la segona hem sortit malament com sempre. Bona part del partit hem estat per davant, i hem acabat anant a remolc. Ens falta experiència al final i no hem sabut matar el partit. Estic content, ja que he fet el millor partit de la temporada. És el primer cop que faig tants gols, 4 en 5 rematades, i cap error en defensa”.

 

L’aleví tanca la primera volta com a líder en solitari

Qui va tenir més fortuna va ser l’aleví, que es va imposar en la visita a Súria, equip amb el qual estava empatat, en el darrer partit de la primera volta. D’aquesta manera, els joves agafen el liderat en solitari amb 7 punts, mentre el Súria es queda amb 5. D’aquí a dues setmanes l’equip s’enfrontarà al cuer, el Balsareny, que només suma 2 punts.

 

FOTOS: Josep Maria Serarols

arnau pons arnau verdaguer Berga cerdanyola Handbol handbol berga joan serarols quico sanz

Comentaris