Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

Dos minuts que costen dos punts (4-4)

Dos minuts que costen dos punts (4-4)

El PCImagine Casserres pateix un revés i s’ha de conformar amb un empat 4 a 4 contra el Sant Joan Atlètic. Tot hi haver dominat clarament el joc, els berguedans han vist despertar-se amb molta força els darrers minuts als de Terrassa a la vegada que s’han vist perjudicats per algunes decisions arbitrals.

El partit ha començat igualat, amb poques ocasions repartides entre els dos conjunts. Els equips mantenien un joc tàctic i sense riscos que s’ha vist desencallat amb un gol a pilota parada de Franc Serra al minut 18. El Casserres tancava molt bé la primera meitat després de marcar dos gols més, mitjançant Robert Perarnau i Eloy Carmona.

A la represa, els berguedans encarrilaven el partit amb un segon gol de Carmona que respondrien ràpidament els visitants. Aquest còmode 4 a 1 va ser present la major part del període, on els locals jugaven amb confiança i contundència però fallaven algunes ocasions clares que podrien haver ampliat l’avantatge. El joc s’ha començat a enterbolir quan els egarencs s’han posat les piles i els àrbitres han filat prim amb les accions dels locals. Jugant de 5 els darrers sis minuts, els de Casserres han vist esfumar-se l’avantatge que tenien així com dos punts de la classificació.

BruixotJosep Maria Frutos Segon entrenador del PCImagine Casserres

“Hem controlat 35 dels 40 minuts parts de partit. Al final ells han pressionat i ens hem posat nerviosos. Trobo que ha estat un resultat injust però també és cert que hem desaprofitat algunes ocasions bones que ens podrien haver ajudat a posar el 6 a 0.”

 

El Puig-reig no se n’acaba de sortir fora de casa (6-4)

A Segona Catalana, el Puig-reig ha notat la falta d’efectius i ha caigut a la pista de l’Iris Badalona “B” per 6 a 4. Els locals han dominat el partit des del primer moment, i així ho plasmava el marcador de 4 a 1 a l’hora del descans. El Puig-reig va tornar al partit amb ganes de remuntar, però l’avantatge que va tenir el Badalona, de fins a quatre gols de diferència, va ser impossible de retallar pels berguedans.

 

FOTO: Moment de l’empat del Sant Joan / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Josep Maria Frutos Sant Joan Atlètic Segona Catalana

Comentaris