Futbol, UE Avià

L’Avià paga cares les errades i segueix sense conèixer la victòria aquest 2017 (1-2)

L’Avià paga cares les errades i segueix sense conèixer la victòria aquest 2017 (1-2)

Les vacances de Nadal no han anat bé a la Unió Esportiva Avià. El conjunt dirigit per Pablo Becerril ha patit la segona derrota consecutiva aquesta tarda davant un rival directe, el Ripollet. Els avianesos han perdut a casa per 1 a 2 i acaben la primera volta amb certs dubtes després d’una arrencada d’any dolenta.

La primera meitat, però, ha començat de manera immillorable pels interessos de l’Avià. Una errada del porter visitant a la sortida d’un córner ha permès a Antoni avançar els avianesos al minut 3. Malgrat tot, l’escenari idíl·lic que dibuixava el gol se n’ha anat en orris en tres minuts. El Ripollet ha aprofitat una pèrdua de pilota de l’Avià en zona perillosa per empatar el partit al minut 7. A partir d’aquí, l’enfrontament s’ha convertit en un duel físic, sense massa ocasions ni llargues possessions de pilota per part de cap dels dos bàndols. El Ripollet ha plantejat un partit al contracop i ha cedit la pilota a l’Avià, però els del Berguedà han estat incapaços de posar en problemes la defensa rival.

A la represa, els locals han sortit un pèl millor però, amb el pas dels minuts, el joc ha tornat al que s’havia vist durant la primera meitat. El partit podia caure cap a qualsevol cantó, però finalment el Ripollet s’ha endut el premi. Una rematada sense marca d’un servei de córner a falta d’un quart d’hora pel final ha permès als visitants assaltar el municipal Alfons Gonfaus i avançar-se per primera vegada en el marcador. El resultat, tot i els intents de l’Avià de girar la truita, ja no es mouria fins el xiulet final.

El post-partit: Avià 1 Ripollet 2

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“No hem estat bé i hem sigut molt poc intel·ligents. No es pot permetre que el rival t’empati al minut 7 després d’haver fet el més difícil, que era avançar-nos només començar. Hem fet un error greu que havíem parlat al vestidor i que sabíem que ens podia fer mal. Havíem analitzat el rival i fa ràbia que passin aquestes coses. A vegades ens creiem que som més del que som. Som un equip que ha fet 19 punts en una volta, i res més. Avui no només preteníem ser superiors al Ripollet, la idea era ser bastant millors que ells. Ells se senten còmodes sense la pilota i nosaltres no hem sabut llegir el partit ni hem tingut la continuïtat necessària per fer-los mal. Crec que han tingut un partit molt tranquil. Si quan estem bé ens costa guanya, imagina’t quan estem malament. Els rivals necessiten ben poc per fer-nos gols i això ha de canviar ja”

gigi_ueavia_retallMarc Guijarro ‘Gigi’ Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Havíem analitzat el rival i l’entrenador ens havia marcat les pautes. El Ripollet és i serà un equip de la nostra zona i avui s’havia de guanyar sí o sí. Ens queda un mal sabor de boca perquè les dues derrotes d’aquest final de primera volta ens obliguen a fer una segona volta molt millor que la primera. Penso que, d’ara en endavant, l’equip hauria de ser més consistent i evitar que el rival ens faci gol amb ben poca cosa. Hem de minimitzar els errors perquè fins ara ens han costat cars. És evident que les vacances no ens han anat gens bé: els dos darrers partits abans de Nadal (contra el Mollet i l’Horta) van ser molt brillants, però hem tornat de vacances molt erràtics i convé que ens posem les piles”

La resta de resultats i la classificació del grup 1 de Primera Catalana, aquí.

La segona volta de Primera Catalana comença la setmana que ve. L’Avià rebrà la visita d’un dels equips més potents de la categoria, l’Andorra, al municipal Alfons Gonfaus. Si no hi ha canvis al llarg de la setmana, serà dissabte, 21, a les 5 de la tarda.

 

FOTO. Instants previs a l’inici del partit d’avui entre l’Avià i el Ripollet / AUTOR: Xavi López

Primera Catalana ripollet

Comentaris