Futbol Sala, Puig-reig

Un Manresa contundent a Puig-reig passa a la semifinal de la Copa Nadal de la Catalunya Central

Un Manresa contundent a Puig-reig passa a la semifinal de la Copa Nadal de la Catalunya Central

El FS Manresa no dóna sorpresa a la Primera Copa Nadal de la Catalunya Central de Futbol Sala i es classifica com a tercer semifinalista després d’imposar-se per 0 a 5 al Castellterçol i 5 a 1 al Puig-reig. Els tres equips conformaven el Grup C de la fase de grups. Els bagencs acompanyen, d’aquesta manera, al FS Solsona i al UEFS Manlleu, que ja es van classificar la setmana anterior. Per la seva banda, els amfitrions van cloure la jornada sense victòries, doncs també van perdre el partit contra el Castellterçol per 1 a 3.

L’equip berguedà encara té una oportunitat per classificar-se. Serà avui a la jornada de repesca que se celebrarà a Castellterçol, on hi haurà tots els equips no classificats en la fase de grups. Aquests equips són la UE Castellgalí, el Futsal Vicentí, el Prats de Lluçanès, el Castellbell, el Castellterçol i el Puig-reig. D’aquests sis només un podrà accedir a la fase final que se celebra demà, dijous 29, al Pujolet de Manresa.

La proximitat de les poblacions dels equips participants va afavorir l’assistència d’aficionats de Manresa i Castellterçol, així com veïns de la comarca que van aprofitar per veure un equip de nivell nacional com el Manresa, de Segona B. Precisament, és aquesta proximitat a la quina van apel·lar els impulsors del torneig per “fer cohesió entre clubs propers d’un esport menystingut en moltes ocasions com el Futbol Sala”, tal com indica Miquel Crespo, membre de la junta directiva del FS Puig-reig. Entre les grades també hi havia jugadors i directius del FS Casserres, que es mostraven interessats en participar en la competició si aquesta es torna a celebrar.

FOTO: Darrer partit de la jornada, FS Manresa – FS Puig-reig / AUTORA: Lídia López

Catalunya central Copa Nadal Catalunya Central Futbol Sala Futbol sala

Comentaris