Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep planta cara en un partit amb res a perdre (78-57)

El Beep planta cara en un partit amb res a perdre (78-57)

El Beep Berga va tancar l’any aquest cap de setmana en una derrota al camp del líder imbatut, el Martinenc, per 78 punts a 57. Tot i les baixes importants (els titulars Riu i Oleguer) i la dificultat del rival, l’equip va plantar cara i se’n va de vacances amb bones sensacions però alguns deures per fer.

El control total i un equip alt del Martinenc ja va intimidar als berguedans des de bon principi, i l’encert des de la línia de 3 va posar el 20 a 9 al final del primer quart. Un canvi en atac del Berga ajuda a generar espais, i l’equip aconsegueix frenar lleugerament al rival, tot i perdre el parcial i arribar al descans 41 a 25.

A la represa, segueix l’encert del rival des de 6,75 i les eines dels visitants són insuficients, arribant 61 a 36 en el darrer parcial. El 4t és l’únic que el Beep aconsegueix guanyar, retallant 4 punts al marcador a través de 5 triples i encert ofensiu, que posen el 78 a 57.

Oriol Tintó va tornar a ser el jugador més destacat de l’equip, com en un bon grapat dels partits d’aquesta temporada, anotant 16 punts. També va fer un bon partit Marc Ribera, anotant-ne 14.

D’aquesta manera, l’equip haurà sumat només 2 victòries en 13 partits i, per tant, 15 punts que el situen a la darrera posició de la taula en acabar l’any. L’equip visitarà la pista de Lliçà d’Amunt, passat festes, que és el 2n classificat amb 23 punts, i un partit pendent.

hugretallHug Tuyet Segon entrenador de l’equip i president del club

“Valorem el partit positivament: vam jugar de tu a tu al rival més potent i el vam fer patir una mica, tot i les baixes. Els jugadors van donar la cara i les coses estan sortint. Ens preocupen els resultats, però el nostre projecte va més enllà de mantenir la primera catalana. Volem posar unes bases i un estil de joc, fer créixer els joves i que es vagin formant. La clau és que la imatge i el joc siguin cada cop millors. Tot i tenir una plantilla que sembla que la categoria li va gran, cada cop plantem més cara”.

 

El CB Puig-reig tanca l’any amb bona dinàmica (37-56)

D’altra banda, qui reconfirma el seu bon estat en la nova categoria és el Puig-reig, que aquest cap de setmana es va imposar a la pista del Vilabasquet, per 37 a 56.

En el partit, les defenses es van imposar, en una pista de dimensions reduïdes i que deixava pocs espais en el joc. L’inici va ser ajustat amb dificultats per anotar, i cada punt era or. En el primer parcial els locals es van posar per davant, 10 a 8, però en el segon els puigreigencs ho van revertir i van situar el 16 a 20.

Una pressió a tota la pista ofega al rival i el Puig-reig aconsegueix anotar amb força facilitat, per posar el 29 a 40. En el darrer període, l’equip juga amb la tranquil·litat que li donava el marcador i confirmar la tercera victòria consecutiva. L’única nota negativa va ser la lesió a l’espatlla del base Adrià Altarriba.

Els berguedans acaben l’any com a 10ns classificats, amb 19 punts, 6 victòries i 7 derrotes, del grup 3 de Tercera catalana. El 2017 s’estrenaran amb la visita del Gelida, 11è classificat amb 17 punts.

 

FOTO: Tintó, en primer pla, i Ribera, al fons, en un partit d’aquesta temporada a Berga. Autor: Aleix Camprubí

ae basquet berga Bàsquet Bàsquet Berga beep berga marc ribera martinenc oriol tinto

Comentaris