Futbol Sala, Casserres Femení

El Puigfitó Casserres planta cara però no remata (5-1)

El Puigfitó Casserres planta cara però no remata (5-1)

El Puigfitó Casserres suma una derrota clara a la pista del Jordi Torras Femení “A” per 5 a 1. El partit ja es preveia complicat, doncs les rivals ocupaven la segona posició i tanquen la jornada colíders amb el Penya Esplugues. Tot i el resultat, les berguedanes tornen amb sensacions positives per la feina feta.

Les de Casserres han trigat a trobar el lloc a la pista, més ample que la seva i en conseqüència més difícil, que rebien dos gols abans del minut 10 de partit. Aquest resultat s’ha mantingut durant la primera meitat, doncs les berguedanes han reaccionat i no han tornat a cometre els errors defensius que han permès els primers tants. No obstant això, tampoc eren capaces de retallar distàncies i el descans s’ha fet amb el 2 a 0.

A la represa, les locals van augmentar la intensitat per rematar el partit. Al minut 24, les del Jordi Torras feien el tercer gol i encarrilaven una mica més la victòria. Els tres darrers gols de partit arribarien de forma seguida. Al minut 27 i 28, les locals feien el quart i cinquè, interromputs entre ells per l’únic gol del Casserres, obra de Jeni Serralvo. La falta d’encert i la bona actuació sota pals de la portera rival no va deixar que les casserrenques poguessin acostar-se al marcador tot i tenir ocasions.

Gemma BaraldésGemma Baraldés Jugadora del Puigfitó Casserres

“Sabíem que era un partit difícil però vam anar a totes a jugar. Hem lluitat i no ens hem donat per vençudes, però no hem tingut molta sort en algunes pilotes bones mentre que elles han tingut un punt més de nivell. Ho tornarem a donar tot el proper partit, tornant de Nadal.”

 

FOTO: Les jugadores del Casserres reincorporant-se d’un temps mort en un partit aquesta temporada / AUTORA: Lídia López

 

Gemma Baraldés Jordi Torras Femení Primera Catalana FS

Comentaris