Futbol, CE Berga

Un Berga físic i incisiu es queda a les portes de la victòria davant el Can Rull (1-1)

Un Berga físic i incisiu es queda a les portes de la victòria davant el Can Rull (1-1)

El Berga ha empatat a 2 a casa contra el Can Rull, que arribava a la capital del Berguedà com a líder però, amb l’empat, cau a la tercera posició. Berguedans i vallesans van protagonitzar un partit molt travat i força ensopit que es va revolucionar en el darrer tram, després de l‘expulsió per doble amonestació del visitant Ayoub Chraga al minut 62.

A la primera meitat, no hi va haver gols i amb prou feines ocasions. El Can Rull va gaudir de la més clara, amb un xut que va picar al pal de la porteria defensada per Dani Peralta, mentre que el Berga també va tenir les seves però en aproximacions més aviat discretes.

A la represa, el Berga va despertar una mica i va començar a crear problemes a la defensa del Can Rull, que fins aleshores havia viscut bastant tranquil·la. Malgrat tot, passat el quart d’hora de segona meitat, l’àrbitre va expulsar el jugador visitant Ayoub Chraga i l’enfrontament es va escalfar.

L’expulsió va revolucionar el xoc i va servir de detonant per començar a veure ocasions de gol. En aquest segon període, les més clares van caure del cantó berguedà però, paradoxalment, els visitants van ser els primers en marcar. Va ser al minut 81, en una rematada al segon pal de Carlos Alberto Saavedra.

Quedaven menys de 10 minuts i les coses es posaven francament complicades pel Berga, que havia de reaccionar. I així va ser. El gol va servir per esperonar els berguedans, que es van llançar sobre la porteria del Can Rull. I després d’una sèrie d’ocasions malbaratades, Sua es va plantar sol davant el porter rival, se’n va desfer i va marcar a plaer l’empat. Encara restaven cinc minuts i els locals s’ho creien. Hi havia opcions de victòria. Els darrers minuts van ser un atac constant del Berga, que es va topar amb el porter, la defensa i el desencert. L’1 a 1 va ser definitiu.

barranco-bergaJosep Barranco Segon entrenador del Club Esportiu Berga

“N’hem tingut moltes a la segona part, sobretot a les acaballes. El final de partit reflecteix el que fa dies que demostrem: estem molt bé físicament i arribem millor que els rivals al tram decisiu dels enfrontaments. Això ens ha donat molts punts i ens en seguirà donant. Dels últims onze partits, només n’hem perdut un i això ens permet ser allà on volem. Aquesta és la línia a seguir i lluitarem per fer-ho”

edu-vila-rodonaEdu Vila Jugador del Club Esportiu Berga

“El punt és positiu perquè fa moltes setmanes que puntuem. L’important és seguir amb aquesta dinàmica, i més després de rebre el líder, però sí que és cert que hem acabat el partit amb una sensació estranya. A la primera part s’ha intentat però potser ens ha faltat acabar de creure’ns-ho. A la segona hem millorat i la prova està en què hem tingut moltes més ocasions que el rival. El gust, doncs, és una mica amarg, ja que pensem que els tres punts hagessin pogut ser nostres. En dues setmanes portem dos punts que podrien haver estat 6, però bé està bé seguir en la línia de puntuar en cada partit”

Can Rull Edu Vila Josep Barranco Segona Catalana Sergi Sua

Comentaris