Handbol

Faltats d’efectius (32-26)

Faltats d’efectius (32-26)

L’Handbol Berga tanca l’any amb una derrota fora de casa, al camp del Vallag, per 32 gols a 26. A la dificultat del desplaçament s’hi va sumar la falta de jugadors disponibles (només dos canvis), i l’equip es va mostrar incapaç de lluitar el final del partit, tot i intentar-ho.

Els de Quico Sanz afrontaven el partit amb una 6-0, conscients de la importància de la defensa, la capacitat ofensiva del lateral rival i amb la idea de no perdre pilotes per evitar contracops. L’equip però, es va mostrar desdibuixat en les primeres possessions. Al cap d’uns minuts, però, els jugadors són capaços de corregir els problemes defensius, cosa que porta també millores en atac, jugant amb el pivot i aprofitant el bon partit del lateral Verdaguer, per posar l’empat a 10 al minut 20. Amb els canvis, l’equip pot posar-se 2 gols per sobre però, abans del descans, diverses pèrdues de pilota i algunes males defenses fan que el Vallag posi el 16 a 13 al marcador.

El partit va seguir per la mateixa línia en la segona meitat, però l’equip no va fer suficient per poder disputar el final. Els jugadors no van saber trobar el bon joc de bona part de la primera meitat i el cansament es va notar en els darrers compassos. A la desesperada, l’equip intenta una defensa agressiva 4-2, que no serveix per retallar la renta.

L’Handbol Berga acaba l’any com a penúltim classificat, 13è, sumant 5 punts, 2 victòries i 1 empat en 11 partits. Després de festes, l’equip rebrà al Cerdanyola B, 10è classificat amb 8 punts.

 

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Ha sigut un partit molt intens. El rival ha resolt el partit, però hem jugat bé. S’ha notat el fet de tenir només dos canvis i el Serarols tocat. Si necessitem punts fora de casa, hem d’anar amb tota la tribu o serà molt difícil. És una cosa endèmica anar a jugar a fora amb pocs jugadors. Entre el que ens mangonejen els àrbitres a casa i que a fora som pocs, merda: això farà que acabem patint a final de temporada. El casament s’ha notat al final. Els atacs s’han imposat i ha sigut un partit maco”.

 

FOTO: Verdaguer en un partit d’aquesta temporada a Berga. Autor: Josep Maria Serarols

arnau verdaguer Berga Handbol handbol berga quico sanz vallag

Comentaris